30 juni 2011

Paketöppning.....

...och i det ena fanns det floristsaker till nästa veckas bröllop. Inte så mycket att se just nu men nästa vecka med blommor i så blir det vackert får vi hoppas! Har inte bestämt mig om jag ska använda hållaren eller binda på vanligt vis men det ger sig säkert. Jag brukar alltid se till att ha plan A,B,C när jag gör något - kontrollfreak? Jag?


Det blir en rund bukett, corsage till brudgummen, 18 bordsdekorationer och näbbuketter - det kommer ta några timmar men det är ack så roligt! Och så ska jag göra dekorationer till de färdigköpta odekorerade tårtorna.

I paket numero 2 fanns...................................................................................................................................
................easy-v dress!!!


Var är min midja? :-O


Rymlig 4:a


Lyckades klicka hem en 4:a från Lisen.dk. Den var ju slutsåld där länge men plötsligt fanns den i min storlek och då måste det ju ha varit meningen? Denna var min enda craving från pre-fall och nu är den "in da house"
En väldigt bekväm klänning dock inte optimal för min längd - midjan hamnar väl högt upp plus att den är ganska vid i livet. Men efter en andra provning lutar det åt att den får stanna. Ovanligt ljus för att vara almost black - snarare dark grey skulle jag vilja säga. Men otroligt mjuk och skön.

Har ni andra också haft strul m Blogger idag?

Ha en fin kväll -kram!

4 kommentarer:

 1. den ser faktiskt underbar ut, både skön och fin! på bilderna tycker jag att den ser bra ut, den klär dig!
  Kramis
  ...och visst är det märkligt när ödet liksom griper in...he he

  SvaraRadera
 2. Vad fin den är! En bubblare hos mig:) Kram

  SvaraRadera
 3. Klänningen är verkligen skitsnygg på dig. Jag är lite skeptisk till längden då jag är så kort. Vad spännande det ska bli att se resultatet med alla blomster.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket roligt pyssel du ska hålla på med ;-)

  Kram

  SvaraRadera