8 juni 2011

Nähäpp och en dagens

05.30 studsade jag upp o kollad förbokning hos Deepfling och Lisen.dk. Men det enda jag faktiskt vill ha när jag rannsakar mig är Sigh dress i dark pink alt almost black och easy v-dress i samma färger. Och då avvaktar jag tills svenska butiker tagit in dem tror jag. Easy round dress är helt klart en bubblare också. Fattar inte varför de flesta butiker dissar starka färger som dark pink och dark magnolia? Det är ju gryyymt härligt med färg - är det ren feghet eller vad?
Sigh dress var redan utsåld hos Deepfling men den dyker säkert upp här hemma med inom kort :-)


Har du förbokat något eller hittat några favoriter?

Dagens - Wigwam i dark pink och underklänning och leggings från Cream. Jeansjacka Esprit. Om ni tycker att jag ser konstig ut så beror det på att jag är så svullen att jag knappt fick upp ögonen imorse, skorna satt som korvskinn och fingrarna var som prinskorvar - vigselringarna gick inte på...... Gissar att det är pga min sockerchock med en hel påse godis igår som jag svullnat så. Jahapp då vet man det - back to the straight and narrow.....Nu blir det filmfrossa med Matilda - Rapunzel som vi köpte på Ica idag. Hon har redan sett den på bio men för mig är det premiär!

Och så kom skatteåterbäringen idag, riktigt uppiggande!

Ha en fin kväll - kram!

5 kommentarer:

 1. Det blev en sigh dress här... Dock lite osäker på storleken, men vi får se! Fin kombo du har på dig, älskar färg jag med. I kombination med softa varianter av creme och powder förstås :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Inget förbokat här men jag aspirerar på ett par stycken he he, bl a V-dress :) Ska fundera lite till!
  Kramis!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg dagens. Jag har inte förbokat något och kommer nog inte att göra det heller.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det konstigt att dom fegar med färger! Många butiker törs nog inte och kör med säkra kort, lite trist tycker jag. Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag hade inte tänkt klicka imorse men kunde inte låta bli en liten fining :-) Minns inte ens vad den hette men misstänker den blir rätt dyr här så det är nog ett fynd med dollarkursen.

  Fin du var i din dagens. Syns verkligen inte att du är svullen.

  Vi såg också Rapunzel eller Trassel idag. Fick den i lådan. Jättebra ju (fast vi såg den också på bio)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera