20 juni 2011

Dagens, glömd shopping och ny shopping


Dagens blev jeanskjol Soya, linne Lise Sandahl och Canna cardigan i vintage rouge. Vad hade jag egentligen på mig innan Canna flyttade in börjar jag undra?? Känns som jag mer eller mindre bor i någon av mina....
Och koftor kan man ju inte få för många eller hur? ( håll med nu snälla....) Just därför slog jag till på fina Lingonberries "sale" - en LK i dark pink. Detta var det första OM-plagg jag närmade mig men trodde inte modellen skulle passa min långa kropp. Men det vet jag ju nu att den gör. Dock har jag bara den i ull och den jag köpte i bomull i våras var för stor men nu blir det nog perfekt med en stl 3. Och färgen är den finaste av alla i mina ögon! Om någon har produktbild att dela med sig av blir jag väldigt glad!Sedan har den här flyttat in från Provrummet - är lite tveksam till passformen - skulle nog haft en storlek mindre egentligen. Men tror det blir en skön sommarklänning och den virkade spetskanten nedtill är så fin.Till denna klickade jag hem två enkla boleros från Ellos:


149 kr st och sedan 40% på det = prisvärt!

Hur är det med er andra? Har det blivit några rea/pre-fallklick eller andra klick?

Ha en fin kväll - kram!

5 kommentarer:

 1. Inget reaklick för mig än så länge. Jag har lärt av erfarenhet att jag aldrig ska säga aldrig:) Så kanske till rätt pris, jag är rätt snål när det gäller spring/summer. Du, det kan aldrig bli fel med Canna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har en annan bild på den koftan - någon originalproduktbild kom aldrig vill jag minnas.

  Jag mailar dig!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Fina klick! Jag har faktiskt inte reaklickat något från vår-sommar än. Blir bara så trött på alla reor. En canna cardigan i vintage rouge som du har eller en i rosa skulle jag dock gärna hitta. Älskar min i grey melange :-)

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Jag har också en annan bild på den koftan, ligger i mitt picasa-album om du vill ha den. Jag rea-klickar hejvilt nu, har svårt att bli sugen på pree-spring redan......Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det sådär med koftor - man kan inte förstå hur man kunde överleva utan dem! Det har visst blivit ett par klick här; ett par på rea och ett par på pre-fall. Även om hösten känns låååångt borta.

  Kramar!

  SvaraRadera