25 mars 2011

Våffeljärn, plattång och Cosmopolitan


Idag har jag och Avalon varit ute på vift igen och haft en riktigt bra dag ihop. Trivs fenomenalt bra i denna tunika - nog min favoritMolly at the moment.

Känner mig modig idag så jag bjuder på lite närbild på frisyren och makupen.Försöker sminka mig ganska diskret och klassiskt till vardags - foundation, rouge, ögonskugga, lite eyeliner och mascara + ögonbrynspenna. Plattången åkte fram imorse i alla fall men jag får villigt erkänna att jag är ganska ofokuserad vid 05.30 på morgonen....
Sedan har jag varit en sväng hos min coach - mycket givande och lärorikt. Idag har det handlat om att våga, rädslor och begränsningar man sätter upp för sig själv.
Jag inser att en del saker som jag hållit fast vid hårt faktiskt inte behövs längre. Livet är annorlunda nu och jag kan faktiskt våga pröva nya förhållningssätt och helt enkelt skita i alla regler och bara leva! Yay!!! Lite känslan av att poletten trillar ner - när man inser saker med intellektet och dessutom känner att det är rätt med magkänslan.

Citatet nedan sammanfattar dagens samtal ganska bra:

"Det gäller att ha mod att vara den man är. Och inte tappa modet för att man är den man är." Torvald Gahlin


Så nu ska jag fortsätta dagen med att bara vara jag och njuta av min fredag. Som grädde på moset fick jag ett SMS imorse där en god vän bjöd in oss på våfflor o drinkar ikväll!
So long my friends!

2 kommentarer:

 1. Våfflor och drinkar låter som en jättebra kombination! :-) Snygg kombo med Avalonen!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin du är idag!
  ha en go kväll och oj vad jag är sugen på våfflor nu...mums!

  kram!

  SvaraRadera