15 mars 2011

Dagens från igår - lite too much & old school

Ibland blir det för mycket av det goda....lite för många volanger o upprepning av mönster :-) Kändes lite OM old school och väldigt vintrigt.
Så koftan åkte av och ersattes med en svart istället.
Senare åkte kjolen av och ersattes med jeans och LK:n åkte på istället.
En ombytlig kläddag med andra ord. Så kan det gå när man är hemma m sötnosen en hel dag o olika aktiviteter står på schemat.


Dagens Nadia ska jag bespara er - i en för stor tunika och säckiga jeans från Lindex åkte jag glatt till dagens första möte - upptäcker väl framme att jag glömt sminka mig ( hade lagt på ögonskugga men inget annat..), har stoor tandkrämsfläck på tunikan, 2 pippi-tofsar som jag glömt ta ur och leriga stövlar....snabbt in på damernas - har alltid läppglans o hårspray i datorväskan som tur är. Så någorlunda presentabel blev jag i alla fall. Som motvikt tänker jag rocka fett imorgon med min RAF i lite red och Avalon tunic i dark grey. Bildbevis utlovas.
ÄLSKAR min Avalon - hade tur och fick en som var rymlig. Känns en storlek större än den jag provade i indigo - sitter kanon!

Ha en fin kväll - kram!

6 kommentarer:

 1. Jag tycker det är underbart att det finns flera som mig.. lagom virriga:)
  Ser fram emot morgondagens kombo.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha,ha - ja skönt att inte vara helt ensam om det :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja det kanske var lite mycket matchat med kofta och strumpor. Men å andra sidan så tycker jag att du ser så cool ut att du kommer undan med det! Ser fram emot morgondagens stass som låter übersnyg.
  Och det där med att döpa den till RAF hakar jag på på stört.
  Hoppas du har en bra kväll. Kram!

  SvaraRadera
 4. Och på tal om din virrighet... här har du en virrpanna till... som känner igen sig på flera punkter... ;o)Kram igen!

  SvaraRadera
 5. Josanne - ja det ligger något i det gamla "less is more". Men man kan ju bjuda även på mindre lyckad kombosar tänker jag :D
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ha ha, fantastiskt att få ta del av din tankspriddhet :-) Håller med om att combon kanske var lite too much. Man blir liksom överivrig ibland :-)
  Kram

  SvaraRadera