8 mars 2011

Paket, shopping IRL och drömmar....

Lite av varje trillar in både paketevägen o andra vägar :-)
LK i dark rose kom igår - jättefin i färgerna men lite stor. Har hört att man kan torktumla dem för att få dem mindre - någon som testat?


Idag hittade jag ett ljuslila linne med bred spetskant från Soya - blir perfekt under Liebling blouse i vintage rouge, fransarna och broderierna går i ljuslila. Tycker blusen är i kortaste laget till min längd så en förlängare blir ett bra tillskott..

Sedan väntar jag på ett par godingar till i dagarna - ska göra en ordentlig provning när allt dykt upp.

Spanade på en Dolce skirt i almost black på eBay igår men den gick alldeles för dyrt - har blivit ganska såld på dolce sent omsider och hoppas på fler fina underkjolar i höstkollektionen - bilderna ser lovande ut!


Sedan helt plötsligt som en blixt från ovan inser jag att jag bara mååååste ha en Early spring blouse i chalk - tänk så snygg till slitna jeans - vill haaaaa ( i storlek 4 om någon skulle ha en i gömmorna o vilja sälja :-D )Hoppas ni haft en bra tisdag och blivit bjudna på goda semlor!

2 kommentarer:

 1. Kan du inte byta din LK till en mindre storlek?? Skulle nog inte vilja torktumla en helt ny kofta....
  Helt rätt med den blusen till slitna jeans, det kan bli skitsnyggt!! Hoppas att du finner den. Jag ska säga ifrån om jag ser den...

  Kram

  SvaraRadera
 2. MollyB - den är slutsåld där jag köpt den men den åker ev ut på Tradera om jag hittar en stl 3 istället. Tumlingen är väl sista utvägen om den töjer sig för mycket efter användning.
  Kram

  SvaraRadera