9 mars 2011

Dagens och lite begrundande

Dagens blev invgning av Liebling blouse i vintage rouge, linne från Soya och jeansleggings. Modigt satte jag på mig vårkappan från Ellos men det fick jag bittert ångra när jag hamnade i snöstorm ute vid havet efter dagens första möte - burr!

Får erkänna att Liebling är lite trång över bysten - knäppte upp hyskorna fram vilket gav lite mer plats för behagen i alla fall. Och så är den lite kort på mig men den är så fin så jag gillar den ändå :-D.

Intressanta diskussioner i bloggvärlden idag om OM...läser och begrundar. Eftersom jag köpte mitt första OM-plagg i höstas har jag inte så mycket erfarenhet av kvaliteten och företaget men det är intressant att läsa hur andra ställer sig till detta. Än så länge - peppar, peppar - har jag inte stött på några brister och jag försöker hålla min relation till märket på en sund nivå - men det krävs en del rannsakande och disciplin för att lyckas får jag erkänna...
Här kan du läsa mer:
Odd Molly-holic
Dr Molly

Ha en fin kväll därute!

6 kommentarer:

 1. Jag har aldrig hellre stött på fel på mina Odd Molly plagg, och jag har hundratals plagg i min garderob. Inget har hellre någonsin gått sönder eller fallit isär...kanske har jag haft tur? Tills dess är jag nöjd och glad med mina Mollysar :0)

  Du är i alla fall superfin i din blus, färgen är bara så vacker.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 2. Den där blusen är verkligen jättesöt! Har beställt en i rosa utan att prova, lite nervös för storleken... Men låter lovande att den är snäv över bysten!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ingrid - skönt att dina plagg håller!

  Lingon - tack söta du!

  Oslotigern - jag upplever den i alla fall tight och jag har inte särskilt stor byst för en storlek 4. Hoppas du blir nöjd med din rosa!

  SvaraRadera
 4. SÅÅÅÅ fin du var i din blus. Färgen passar dig superfint!
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 5. Tack - det var faktiskt din provning av dareme wrap i vintage rouge som gjorde att jag fick upp ögonen för den fina färgen!
  Kram!

  SvaraRadera