27 mars 2011

Kalasdag och kalastankar

Idag ska Matilda på barnkalas hos en kompis och jag funderar på hur vi ska ordna runt hennes eget kalas. Fram tills nu har vi haft ett stort kalas med familj och vänner men nu när hon fyller 4 år känns det som att man borde börja med ett riktigt barnkalas också? Ska man då ha 2 kalas på en dag eller sprida ut det - vad blir roligt för henne och vad orkar jag själv? Hur gör ni andra?

Tårta och kalasbord ska det ju bli så klart. Förra året gick allt i pasteller och jag tror vi kör på samma i år då vi har dukar, vimplar, sidenband mm kvar som kan användas igen. I år ska det förhoppningsvis bli en sagoslottstårta också!

Önskar er en fin söndag mina vänner - kram!

7 kommentarer:

 1. Vi ska fira min man som fyller år idag och jag håller på att baka en klassisk grädd-tårta med jordgubbar som han har beställt ;-) Sen bakar jag även kanel- och vanijebullar som är det bästa han vet!!! Men man får ju lite prestationsångest när man ser ditt fina kalasbord;-) Du är verkligen duktig på det där med kakor och tårtor...
  Vi har normalt sätt inte så mycket kalas för familjen när våra barn fyller år, men det är för att vi inte har någon familj som bor här... Men barnkalas har vi haft sen de fyllde 1år!!! Min mamma (mormor) brukar vara här och med på barnkalaset!!!
  Ha en fin söndag!!

  SvaraRadera
 2. Vilken helt underbar tårta!!! Ja hela bordet är så fint att man blir alldeles lycklig!
  Ha en fin dag. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart bord, ett riktigt tjejkalas. När vi har kalas brukar vi sprida det över 2 dagar då vi alla är helt slut efter barnkalaset. Sockerstinna barn är aktiva;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jösses vad fint! Får nog önska mig ett sånt när jag fyller år =)

  SvaraRadera
 5. Gud vilket fint kalas-bord! Och vad jag önskar att jag kunde göra sånt själv! Tårtan är fantastisk:) Kram

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt bord! Vi kör ett kalas för släkt och ett för dagiskompisar/vänner. På skilda helger. Tycker att det funkar bra.

  kram

  SvaraRadera
 7. Tack för era svar! Låter bra att dela upp det och kanske tom ta separata helger.
  Stor kram till er alla!

  SvaraRadera