22 mars 2011

En dagens, en bra och speciell dag

Idag mår vi ganska ok alla tre , peppar, peppar...
Jag har jobbat och varit hos min frisör som ni nog förstått att jag gillar ;-) Har ett tunnt hår som jag nog ärvt av min svenska mamma - och Eva är helt otrolig på att få det att kännas fylligt och bara falla på rätt plats av sig själv. Ska fota och lägga upp bildbevis imorgon! Min bror fick det tjocka håret med korkskruvar efter vår far ( han fick även året-runt brun hud och naturlig deffning....)

Jag har haft en riktigt bra dag idag på alla fronter - jobbet flöt på, hann fika med en gammal och riktigt god vän och fick håret klippt.
På hemvägen köpte jag plockmat och champagne för att fira att det idag var 6 år sedan vi möttes. Väl hemma möttes jag av en fin bukett med röda, långskaftade,stora rosor med gudomlig doft. Firar mer ordentligt gör vi om 1,5 vecka då vi har barnvakt och A har bokat bord på hemlig restaurang/ort - spännande!När jag kom till jobbet låg denna lilla överraskning på skrivbordet:


Jag har så fantastiska kollegor som gör det till en ren glädje att gå till jobbet även om arbetsuppgifterna ibland är tunga och krävande. Tack för att ni finns!

Så här såg gårdagens ut ( gillar verkligen min nyinförskaffade wigwam - I LOVE pink!):
Ha en fin kväll mina vänner - kram!

4 kommentarer:

  1. Oh vilken fin dag!!! Jag och maken är urusla på att fira alla dagar men bröllopsdagen brukar vi minnas! Grattis till er! KRAM

    SvaraRadera
  2. Det låter som du haft en perfekt dag. Vad fint av mannen och av din arbetskollega.

    ha en mysig kväll!

    kram

    SvaraRadera