12 mars 2011

En dagens som inte stannarIgår tänkte jag att det var en perfekt dag för jeanskjol och nya Lovely kniten i dark rose.....men jag får konstatera att min LK är för stor. Längden gillar jag men vidden blir inte bra och den liksom hänger i ryggen. Och så går den så mycket omlott att fickan hamnar under tyget från andra sidan. På bilderna ser det ganska ok ut ser jag nu men den känns för stor och då kommer den ju töja sig med....Så den åkte snabbt in i garderoben igen. Den är slut i storlek 3 där jag köpte den tyvärr.Men inte är jag ledsen för det! Ut på Tradera med den bara och så köper vi något annat roligt istället - en vit Liebling, en Canna eller varför inte en fin sommarklänning av något annat märke?

Jag är ju en sucker för nätshopping - egentligen himla dumt när man inte är en standardstorlek och bor nära Göteborg med stort utbud. Så nu SKA jag ut och prova lite sommarklänningar IRL och köpa mig något klädsamt :-)

Ha en fin lördag därute!

9 kommentarer:

 1. Det finns hur mycket fint som helst ute i butikerna så du hittar säkerligen många plagg du kan tänka dig. Det är inte kul när plaggen inte känns helt 100%. Lycka till:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack Hilde :-)
  Försöker ha strikt garderobsdisciplin - om det inte passar el klickar direkt så får det inte stanna.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att 4an är för stor till dig!! Jag tror att du och jag är ganska lika i storleken och jag har faktiskt 3or i alla mina bomullskoftor!!
  Synd att du inte kan byta den till en 3a....

  Jag har lagt ut min Hookup s/s dress apricot stl 4 till försäljning... Den känns inte som jag tyvärr så då får den inte stanna....

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Här har du en till sucker för nätshopping! Du gör rätt i som säljer LK:n. Dom i bomull töjer sig en hel del....Kram!

  SvaraRadera
 5. MollyB - tror du är lite smalare än mig och mindre nertill men annars lika. Vet inte hur jag tänkte när jag beställde en 4:a? Har bara LK i ull sedan tidigare men jag vet ju att de i bomull är större...Ska genast kika på din Hookup - är väääldigt sugen men har inte riktigt ekonomi denna månaden - får se om jag kan klura ut något!
  Kram

  Linda - ja det är lite för lätt att klicka hem på nätet ;-) Men kul!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nadia: Titta in på bloggen vet jag ;-D
  Har en liten överraskning till dig där....
  Svårt att shoppa på nätet, brukar bara göra det när jag provat och VET vilka plagg jag vill ha.
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 7. Jag var precis inne hos dig och såg den glada nyheten - blev så fantastiskt glad!
  Tusen tack!!!
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 8. Hurra vad bra! Jag är ju en plutt på 1,62 så då borde de bli ganska långa på mig :)Är jätteintresserad av att få en färgjämförelse av dem i powder/ett Odd Mollyplagg!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Då skiljer det 22 cm på oss så dina blir nog en mer användbar längd :-)
  Jag misstänker att Creams powder drar aningens mer mot rosa men jag lägger ut en bild som jämför så fort de landat
  Kram

  SvaraRadera