16 mars 2011

Att känna sig snygg eller Dagens outfit
De dagar jag känner mig snygg har jag oftast något hyfsat figurnära och relativt urringat. Jag gillar att känna mig kvinnlig helt enkelt antar jag? Sedan krävs att hår och makeup känns bra också för att den rätta snyggokänslan ska infinna sig.
Men idag trotsade jag i alla fall figurnära och urringat och kände mig snygg ändå! (Eller iofs - Avalon är ju figursydd framifrån men från sidan är det lite tältvarning.....) Så snygg att ni faktiskt får se hela mig! Nu är ju det väldigt subjektivt det där med hur någon ser ut - men jag ville bara dela med mig av den där goa känslan man har vissa dagar - med bra hållning och lite extra glädje i stegen.

Håret är dock inte klippt på 3 månader så det är näst intill akutläge - plattång och en mängd hårprodukter fick rädda upp det idag. Klipptid dock bokad till tisdag nästa vecka som tur är - hos min fantastiskt härliga och begåvade frisör Eva Docnell som driver salongen Makeme i Göteborg. Inte bara är hon en duktig frisör utan salongen är en liten oas där du serveras lugn musik och miljö, latte, thé el vad du vill ha + färska frukter uppskurna på ett litet fat och någon liten chokladbit. Sedan får du massage av huvud, öron, panna i samband med hårtvätt. När man går därifrån är man inte bara snygg i håret utan även vederkvickt - kommer inte på något bättre ord!

#606 Avalon tunic i dark grey
#619 RAF i lite red
Grå denimleggings Kappahl
Små röda örhängen från Accessorize

Hoppas ni har en bra kväll - kram!

10 kommentarer:

 1. Vad snygg du är!!! Och visst är det kvinnligt! KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Kanontrevligt att "se" hur bloggägarinnan ser ut :-)

  SvaraRadera
 3. Busvisslar.... You look good baby!!! Nu längtar jag efter min Avalon...
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Du är jättesnygg! Visst är det härligt när man känner sig fin och trivs i ett plagg.

  Och vilka cookies du gjort idag..
  kram!

  SvaraRadera
 5. DU INTE BARA KÄNNER DIG SNYGG IDAG, DU ÄR SUPERSNYGG I DIN FINA TUNIKA!!
  Älskar också min Avalon, känns som en sagotunika.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Tack - vad söta ni är! Trivs verkligen i tunikan och är så glad att den passade!
  Kram på er finingar!

  SvaraRadera
 7. Nu ångrar jag mig att jag inte passade på att prova den i Nora. Tittade på den men tyckte att den såg så trång ut i ärmen.....Fin! Kram

  SvaraRadera
 8. Linda - den jag provad i indigo var det kasslervarnign på ärmen men denna i dark grey var betydligt rymligare överallt - så det varierar mycket!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Oh vad snyggt. Du är jättefin i den.
  Kram

  SvaraRadera