15 mars 2011

En studie i Powder
Igår kom mina leggings i powder från Cream och här kommer en liten studie. Tyvärr har jag inga plagg i powder då det inte är någon färg jag klär i nära ansiktet - blir blek som ett lik!
Men man tager vad man haver och det var en spoiler skirt med spets som kanske kan klassas som puder och kanten på RAF.

Precis som jag trodde är Creams mer åt det kalla hållet, drar lite åt rosa och grått - puderrosa är kanske en bra benämning?
Ingen av bilderna återger den verkliga färgen särskilt bra - de är mer puderrosa och inte så beige IRL - färskillnaden ser alltså större ut på bild än i verkligehten skulle jag vilja påstå.

Enda plagget jag haft i powder var ett par tea shorts i lite powder och om minnet inte sviker mig stämmer nyansen ganska väl med dem.

Hoppas ni får en fin tisdag mina vänner - kram!

5 kommentarer:

 1. Jag väntar på mina...hoppas de kommer snart! Jag hade förstås hoppats på att de var åt det varmare, beiga hållet, men det kanske funkar ändå.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Att det finns så många nyanser på puder, en del är beige och en del mer babyrosa. Om jag inte missminner mig så är nog beskrivningen med Tea shorts rätt lik. I alla fall vad jag kan se enligt bild. Hoppas att mina Cream kommer idag eller imorgon. Får se hur de funkar till mina andra puder-plagg.

  Ha en bra dag!

  kram

  SvaraRadera
 3. Ja det är en väldigt subjektiv färg - men de var fina tycker jag och de kan nog funka till OM-powder också - i alla fall ljusare nyanser

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack SNÄLLA - så gulligt att du kom ihåg och ville göra dig besvär :) Ja de verkar vara Teashorts/dress/jacketaktiga. Ska bara se att mina som är på väg hem är bra i storlek så blir det ett par i powder också.
  Kramarna!

  SvaraRadera
 5. Frösötös - bara kul att kunna stå till tjänst!
  Hoppas storleken blir bra!
  Kram,kram!

  SvaraRadera