2 mars 2011

Dagens och meddelande från coachen

Här kommer dagens outfit:


Early spring blouse i dark magnolia och rock-a-fellow silk slip i dark berry. Bandet i midjan, eller under bysten som det blir på mig, matchar färgen perfekt på underklänningen. Tänker vara modig o strosa omkring i rock-a-fellow som klänning i sommar - med jeans el leggings under förstås. Nån måtta får det vara på nakenheten ;-). Har en perfekt BH i powder med flätade axelband att ha under också.
Slänger in en bild på veckans tårtprojekt. Det ska bli en 3-vånings tårta i 20-tals stil till en temafest. Det är saftiga chokladbottnar som jag fryser först för att lätt kunna dela dem i 3 lager. Sedan ska den fyllas med päronmousse och After eightmousse!
Designen får ni se när den är klar - ofta har jag en mental skiss men mycket kan hända under den kreativa processen - ibland blir det något helt annat än jag från början planerat......

Idag har jag varit hos min coach och diskuterat intressanta saker. Han har ett sätt att vända o vrida på saker som gör mig både förvirrad och inspirerad på samma gång. Han visar på helt nya tankesätt som öppnar upp möjligheter och andra förhållningssätt - så coolt! Är så glad att jag har en arbetsgivare som satsar på personlig utveckling!

"Stop beeing who you were
and become who you are."
Paulo Coelho
3 kommentarer:

 1. Han är rätt smart, Paulo....

  SvaraRadera
 2. Snygg den där tunikan är på dig! Ringningen i halsen är så fin och kvinnlig. Fin matchning med underklänningen.

  Har tänkt flera gånger på detta med att skaffa en coach. Hur gör man det?

  kram från V

  SvaraRadera
 3. Hemma: Ja han är nog det....

  Viola: Tack! Stortrivs verkligen i den!
  Jag bad min arbetsgivare om det och då fick jag en lista att välja på. Hittade en kille som jag gått en ledarskapsutb för och kontaktad honom. Gissar att du kan googla på coach/coaching + din stad och se om du får upp några namn. Dock krävs egentligen ingen utbildning för att kalla sig coach så man ska nog försöka hitta någon som har lång erfarenhet eller goda referenser kanske?
  Kram!

  SvaraRadera