30 mars 2011

Dagens och full bloomers i verkligheten....

Idag har jag och M varit på Drottning Silvias barnsjukhus och gjort ultraljud av hennes njurar och urinvägar. Besked får vi om någon vecka. Blev dock lite oroad då sköterskan ägnade 2 minuter åt höger njure och 10 minuter åt vänster ( den hon haft ont i). 3 bilder på första njuren och 25-30 på andra....Håller tummarna och ber en bön att det inte är något fel....

Idag damp full bloomers ner från Lisen.dk - fina men inte riktigt så mycket kärlek som jag trott att det skulle vara. Vi får se helt enkelt. Provar dem här med Early spring tunic i dark magnolia, ni får ursäkta min stökiga hall och flammiga spegel....:
En bild i solljus för att visa metallicglittret:


Och en dagens från igår. Topp från Monsoon och jeansleggings från Kappahl. Toppen gör sig bäst till solbränna men fick komma fram igår då jag hade total brist på inspiration.

7 kommentarer:

 1. Jag tycker de sitter jättefint på dig! De är lite för röriga för min stil men jag blir sjukt sugen när jag ser dem på andra ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker full bloomers är jättefina på dig! Toppen från Monsoon är jättefin och väcker "vill ha" hos mig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående talare! Jättefina på dig ju! Mina gick sönder idag men älskar dom ändå! KRAM

  SvaraRadera
 4. Lindiloo - tack! Ja de är på gränen till "too much" men det är just det jag gillar :-) Kram!

  Hilde - kul att du gillar toppen, innan jag upptäckte OM var det Monsoon som jag shoppade tvångsmässigt :-D Kram!

  Dr Molly - trist att de gått sönder, tyckte jag såg ett misstänkt hål i mina med tyvärr :-(
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Dom är skitläckra på dina långa ben! Behåll! Kram

  SvaraRadera
 6. På dig som har långa ben ser de perfekta ut! Men man måste ju känna att det är rätt också. Hoppas allt går bra med M!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna för er. Alla sjukdomar i världen må drabba en själv, men inget gör så ont som om barnen får problem..
  Försök se det positivt med att de undersökte ena sidan så noga; -då vet ni ju verkligen att de varit grundliga och att ni kan lita på utlåtandet...

  SvaraRadera