31 jan. 2011

Provning! Ka-ching blev ka-tjock.....Idag hade jag fm-möte i centrala Göteborg - en perfekt ursäkt att slinka in på Åhlens o kika på OM-utbudet. Utav rean var det bara några long LK kvar och ett par blusar - allt i 0 eller 1.

Bilder tagna med mobilen och därmed inte så bra bildkvalitet.....
Alla plagg provade i storlek 4.

Det hade vad jag kunde se bara kommit LK i dark old rose och military utav vårnyheterna. Provade old rose som jag beställt i 4. Tycker den funkar men kunde kanske ännu hellre haft en 3:a istället. Fattar inte varför OM är så inkonsekventa med storlekarna??? Det skiiljer minst 1,5 storlekar på ull och bomull! Och sedan vet man ju att bomullen dessutom töjer sig.....

Har också bokat en Ka-ching pocket dress - utan att ha provat innan som vanligt ;-) Och den var ingen hit.....Trodde inte det skulle vara några problem iom att plain dress sitter jättebra. Pocket visade sig vara avsevärt smalare i ärmarna och hakar upp sig över baken tyckte jag - blir nog tyvärr ingen keeper. Trodde den skulle sitta ungefär som Fondan men det gjorde den INTE....

Sedan passade jag på att prova Timeless-linnet - what a darling! Skulle mycket väl kunna tänka mig ett sådant ( men inte till full pris..)

Ha en fortsatt bra dag därute!

2 kommentarer:

 1. Äsch vad synd att pocketen inte passade. Jag tycker liksom tvärtom att plaindressen är mindre. Men hör här, pocketen är nog lite olika i olika färger dessutom, hur dingt är inte det? Eh, vet det för att jag provat för många:-) Eller så varierar min dagsform en del, haha.
  Hoppas att du hittar timeless linnet lite senare på rea.

  kram!

  SvaraRadera
 2. Tänkte så som du skrev att det kan variera i olika färger. Upplever att Plain dress har töjt sig en del med så det kanske pocket gör med :-)
  Kram!

  SvaraRadera