25 jan. 2011

Deepfling har fått första leveransen....

....med lite andra artiklar än de svenska webshopparna. En hel del velour så mina Ka-chingisar kommer i alla fall i första omgången = 20% rabatt som jag hade sparat= nöjd :-) Till de svenska butikerna kom ju Lovely knit med som jag beställt så jag hade hoppats på att få 20% på den med men man får vara nöjd med det man får ;-)

Läs mer i Deepflings blogg

Och jakten efter Full bloomers multi fortsätter...om någon ser dem så säg gärna till!

Ha en bra dag därute!

3 kommentarer:

 1. Hej Nadia,
  Hur får man 20% rabatt?
  Önskar även dig en bra dag!
  Kram
  Tess

  SvaraRadera
 2. Ka-ching dress är verkligen min Mollyfavvo för tillfället. Jag tom två. En i navy och en i almoste blck (eller om den hette grey). Tyvär är de väldigt lika i färgen och jag ångrar att jag inte valde en lite roligare färg på den ena. Den rosa är ju gudomlig... Hoppas du blir lika nöjd med din Ka-ching!=))
  Kram
  Michelle

  SvaraRadera
 3. Tess - det var en kampanj de hade på FB i höstas och jag sparade min personliga rabattkod nu till vårsläppet. Du kan gå med på deras sida på FB så får du nys om kampanjer o reor
  Kram

  Michelle - ja de är helt ljuvliga. Har en Ka-ching plain dress i dark pink och ser fram emot pocket dress o byxor i dark magnolia - så jag har också valt väldigt lika färger.....ja,ja man har väl vissa favvisar!
  Kram

  SvaraRadera