11 jan. 2011

Dagens outfit
En dagens som egentligen är en gårdagens - i all sin enkelhet. Ingen superkvalitet på fotot men mörka morgnar är det svårt att få ljus så det räcker. Var glada att ni slipper se mig idag - makens morgonrogg, raggsockar och röd näsa :-)

Lovely knit i rött från höstens kollektion.
Linne Lise Sandahl - finns bara i one-size o varierar rejält i storleken, jag har ett svart likadant och det är betydligt mindre - snudd på för litet faktiskt.
Jaquard long socks i rött
Grå jeansleggings från KappahlIdag bloggar jag från sängen med feber och snuva. Ska försöka kurera mig blixtfort då jag har supermycket att göra på jobbet och verkligen inte har inte har tid att vara sjuk. Sömn, D- och C-vitamin och lite vitlök ska nog göra susen :-)

Idag hittade jag äntligen bild på Grandmas coat i dark magnolia - precis så ljuvlig som jag hoppades! Texten på baksidan går en ljusgrön nyans - inte alls dumt faktiskt.
För att inte förköpa mig har jag istället tittat i garderoben och funderat över sommarplaggen jag har. Det finns en hel del fint i gömmorna så jag kan nog klara mig utan en del av mina "must-haves" ha,ha....

Vad är din bästa huskur mot förkylning?

2 kommentarer:

  1. Men hallå vad du har gått ner i vikt! Du är ju jättefin! Varför har du inget berättat i tråden?

    Kram och grattis!

    SvaraRadera
  2. Så mycket är det inte :-) Klär mig lite mer kroppsnära och då ser man automatisk slankare ut tror jag
    Kram!

    SvaraRadera