18 jan. 2011

Dagens outfit......


.....idag blev en mysig, mjuk Ka-ching plain dress i dark pink, spetsscarf från Joy, ljusblå denimleggings och ridstövlar fr Gabor. Har förbokat en pocket dress + byxor i samma serie från vårkollektionen, i dark magnolia - of course!

Om ni anar en tatuering ovanför handleden så kan jag upplysa om att det är en som går att tvätta bort :-) Min dotter valde en söt ros som jag fick ha och de sitter förvånansvärt bra. Själv har hon 3 tatueringar på varje arm i form av drakar och svärd - ibland orkar jag inte säga nej helt enkelt....man får välja sina strider

Är helt slut efter att ha gått upp 5 och varit på jobbet kl 6 två dagar i rad. Imorgon blir samma tid också eftersom jag har en deadline på torsdag. Men fredag får nog bli en soft dag och kanske tar jag med lilla prinsessan till jobbet så hon får lite ombyte från förskolan. Hon är så förtvivlat trött efter en dag där så all tid hon kan få göra något annat känns värdefullt.

Nu ska jag ta en dust med virkkroken och sedan blir det natti, natti!

Ha en bra kväll där ute!

2 kommentarer:

 1. Oj, hur har jag missat din blogg? Du håller till på familjeliv i OM tråden eller har jag fel? Oavsett så tackar jag så mycket för att du ville visa bilder på din Ka-Ching i dark pink.
  Ha en trevlig kväll!
  Hilde

  SvaraRadera
 2. Har bara bloggat aktivt i några veckor så det är inte så konstigt :-)
  Ja precis - som "egensinnig"
  Trevlig kväll till dig med!

  SvaraRadera