23 maj 2011

Virkmanin tar över!

Sitter och fånler och sparar ner virkmönster - allt är möjligt känns det som nu. Tror baske mig att jag ska ta och försöka mig på ett linne eller en kofta. Hittade ett mönster som är samma som ananassjalen som var så rolig att virka - kanske ett lagom projekt?
Sådan här är jag alltid i början av en ny hobby så oroa er inte - det går över :-DEller en kofta?Varför inte en kjol å andra sidan?Vad tycker Du jag ska ge mig på härnäst?

4 kommentarer:

 1. Linnet var jättefint nu till sommaren :) Kram

  SvaraRadera
 2. Kul!!! Jag var inne och tittade på din ananassjal när du visade den men kunde inte kommentera från mobilen. Den blev ju jättefin!!! Synd att du inte är nöjd med färgerna, jag tycker ju den är toppen men det ska man känna själv! Visst är det en rolig virkning?
  Min som är chockrosa och halvfärdig visste jag från början att jag inte gillade garnets färg, men då det var postorder så orkade jag inte skicka tillbaka och byta... känns lite dumt nu och jag funderar på att försöka färga den till att bli lite rödare, med lökskal eller gå åt det blå hållet med rödbetor eller blåbär....
  Fast jag har aldrig helfärgat något på det viset förr...Vi får se....

  Känner igen känslan när det tar över....! Men det är så kul...bara att hänga med..

  Kramar och lycka till med kofta eller vad det nu blir härnäst.

  L

  SvaraRadera
 3. Koftan på bilden i mitten tycker jag du ska virka. För mig som inte kan virka förstår jag inte helt vad det innebär, men den måste vara svår?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Odd me - ja linnet ser sött ut och verkar vara lagom projekt iom att jag redan virkat det nedre mösntret
  Kram

  Lingon - färgerna känns bättre när mans nor den runt halsen så den blev rätt ok i alla fall. Färga låter ju smart - eller så virkar jag en röd och så byter vi ? :-) Alltid härligt när något känns riktigt kul.
  Kram!

  Hilde - ja den tycker jag ser fin ut - i powder kanske? ;-) Kanske i svåraste laget för en nybörjare som mig men man brukar kunna få hjälp i garnbutiken
  Kram

  SvaraRadera