10 maj 2011

Dagens och ananasen.....


Dagens blir recycling av en gammal bild - Avalon och RAF. Idag har jag hållit i en workshop och var lite nervös så då funkade denna kombo bra för jag brukar alltid känna mig snygg i dessa plagg och av någon anledning går det bättre då ;-)
Jag har aldrig haft problem med att stå och tala inför folk tidigare men med åren har scenskräcken börjat smyga sig på tyvärr. Men jag har många sådana tillfällen de kommande veckorna så jag hoppas att vanan tar udden av rädslan....

Min sjal den växer sakta med säkert. Tyvärr blev mina garner inte så snygga i kombination men jag har i alla fall lärt mig mönstret nu så när denna är klar ska jag köpa nytt garn och göra en med glada, klara färger - eller kanske i powdernyanser - vi får se!


Hur har din dag varit?

5 kommentarer:

 1. Även om det inte blev som du tänkt dig så är den glad och härlig att titta på! :-) Är mönstret garnverkets? Eller något annat. De är ju snarlika...
  kramar och vad långt du kommit.
  L

  SvaraRadera
 2. Jag har lyckats jobba bort min scenskräck så nu går det hur bra som helst men jag vet hur det är för förr var jag jättenervös och det var det värsta jag visste.
  Vad duktig du är som stickar/virkar(jag är så värdelös på att se skillnaden). Blir ju jättesnyggt i a f.

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Lingon - mönstret är ur Hemmet journal från tup 1981 och en snäll tjej mailade det till mig.
  Kram!

  Vivan - jag har inte haft problem förut utan det har dykit pp nyligen så jag är förvånad och har lite svårt att tackla det. Men dagens utbildning som jag höll i gick jättebra så nu känns det som det vänder lite.
  Kram!

  Naimiez -tack o kram!

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg sjal. Tror jag fått samma mönster mailat till mig också men jag lyckades inte komma på hur jag skulle göra. Är totalt nybörjare på virkning och detta blev nog överkurs för mig :)

  Må gott!

  SvaraRadera