16 maj 2011

Tipsa mig om fina linnen + bloggfråga! uppdatering


Jag letar efter bra baslinnen med lite spets upptill i vitt, svart och powder/beige - har Du något favoritlinne eller har du sett något fint på nätet eller i fysisk butik?
Helst "vanlig" längd.

Jag vet att många gillar Rosemundes linnen men det får gärna vara i lite lägre prisklass då jag behöver köpa ett helt gäng :-)

Så till min andra fråga - idag uppgradera jag till Internet Explorer 9 och nu kan jag inte publicera inlägg i IE längre. I Google Chrome funkar det fint men jag är van IE och vill gärna få det att funka där - några ideer om vad som kan vara snett?
Uppdatering: Jag rensade historik och cookies i IE och det löste problemet!Ha en fin kväll - kram!

10 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr inga tips, men jag kommer att hänga här och se vad du får för svar då jag själv är i behov av linnen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Soyaconcept har fina linnen med spets i urringning,axelband och nertill i en hel del färger (199:-)Kappahl har också en modell som påminner om förra årets som var med söt spets i urringning och nertill, har tyvärr ej själv sett årets...

  Änglakramar Maria

  SvaraRadera
 3. Min erfarenhet är att det inte är någon vits att köpa de "billigare" linnena eftersom de inte blir så snygga efter några tvättar... Jag köper hellre färre linnen i bättre kvalitet...
  Själv har jag inga spetslinnen att rekommendera tyvärr eftersom jag inte använder linnen med spets utan hellre enklare linnen med diskretare detaljer... Hoppas att du finner det du söker!!

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Saint-tropez har fina prisvärda linnen, vet att Sid and sally har haft förut. Jag hittade mina i en butik här i stan, Haga hem. Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej
  Jag har köpt ett gäng linnen på HM, L.O.G.G.
  De har en söt spetskant runt halsringningen, kostade ca 80:-st.Eftersom jag alltid har linnen under mina arbetskläder så tvättas de flera gånger i veckan.Jag är helnöjd med kvaliten´de ser likadana ut efter mååånga tvättar.Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för alla tips - ska kolla upp dem!
  Kram!

  MollyB - underbart att "se" dig - saknar dig och din blogg KRAM!

  SvaraRadera
 7. Mitt favoritlinne med spets kommer från Siden Selma....250-: Finns som nätbutik , fysiska butiker i Sthlm o Uppsala. Jättesköna o håller länge.
  Titti

  SvaraRadera
 8. Jag hittar mina linnen på Bonáparte, lagom pris och god kvalité.

  Helena

  SvaraRadera
 9. Hejsan
  Jag måste tipsa om Joys linnen med spets. Jag har 4 stycken från förra sommaren och de är fortfarande som nya, trots att de används och tvättas konstant. Kostar 199 kr.
  Tack för en fin och varierad blogg!
  Hälsningar

  Louise

  SvaraRadera
 10. Hej fina Nadia: Jag kan förutom de ypperliga Rosemunde linnena (som ibalnd är på REA) även varmt rekommendera JOYs fina linnen som är "kopior" av Rosemundes. De är billigare och håller bra kvalité.
  KRAM!!

  SvaraRadera