26 maj 2011

Dagens och minidagens

Denna veckan har jag försovit mig 3 av 4 mornar. Jag som annars studsar upp innan klockan ringer för att jag känner mig utsövd? What is up liksom? Är så trött att jag går som i en dimma känns det som. Har ni några tips mot trötthet?

Dagens blev Reedy tunic i dag med men i almost black. Under en Dolce skirt och svart linne och leggings.

Och så är jag så nöjd med min nya Guess-klocka som jag fick i födelsedagspresent, tycker den matchar mina vigselringar så bra i stilen.
Och Matilda ville också fotas så här kommer hennes dagens: Skjorta H&M, jeans Kappahl, munkjacka Desigual - och som den envisa men underbara unge hon är skulle hon 2 olika sockor på fötterna. Och det lyfte hela outfiten eller vad säger ni? ;-)
Ha en fin kväll därute - kram!

8 kommentarer:

 1. Supersnygg klocka ! jag är på jakt, men i något mer "guld" Har tittat & funderar... en DKNY & en Guess... nästan likadana... ska bara bestämma mej innan jag slår till ;-)
  Lägg dej en timma tidigare :-) Bästa sättet att "bota" trötthet.
  Söt dotter med "attityd" *gillas*

  SvaraRadera
 2. Ja det finns en hel del snyggt - hade gäran haft en i guld med ;-)
  Ska lyda ditt råd och lägga mig tidigt idag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fin klocka och fin unge! Rackarns vilka fina ögonbryn hon har! Vet att jag är lite knäpp men jag uppskattar ett par fina bryn;) Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad ni är fina båda! Jag älskar mina reedy, men ibland är de lite trånga under bysten, skulle gärna ha en svart som din...när slutar ens habegär? :-)
  Jag har också försovit mig stor sett hela veckan, men vill inte gå och lägga mig...
  Vi försöker i kväll, nej det är ju redan nu?
  kramkram!

  SvaraRadera
 5. Snygg dagens! Din dotter är jättesöt, och klart man ska bestämma själv:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Reedy tunic is a hit with you this week! Both colours look so good. I still have this tunic on sale in both the white and military but if somebody does not buy it soon, I may have to keep it for myself as I see how good it looks on you.
  Your daughter is a cutie...she has attitude in front of the camera.
  I wish you a restful night and an energized morning!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 7. Vi verkar vara flera som har svårt att gå och lägga oss :) Jag vill inte alls för det finns så mycket jag vill göra efter jobbet. Jepp-klockan är sketasnygg!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag är stentrött jag med (kan en sten vara trött...) - och ska faktiskt gå till läkaren. Problemet är att jag inte heller kommer i säng! Att det ska vara så svårt.

  Så fina ni är båda två! Fint med olika sockar :-)

  Kramar

  SvaraRadera