6 maj 2011

Dagens outfit och tidsfördriv
Dagens outfit är en rutig blus från Joy med spetsbroderier. I provrummet tyckte jag den var jättefin men varje gång jag tar på mig den tänker jag att det borde bli snygga kökshanddukar av den istället :-) Det är lite för storrutigt och bondromantiskt för mig. Men eftersom den är superskön och lättburen har den hamnat i kategorin "gå-hemma-och-skräpa-i" plagg. Så för en hemmarjobbardag funkar den i alla fall.

Imorgon ska vi ha barnkalas för Matildas kompisar så idag har vi handlat korv, glass och godis i stora lass och preppat lite inför morgondagen. Det är hennes första riktiga barnkalas så det känns lite speciellt faktiskt!

I födelsedagspresent fick hon bla ansiktsfärger som vi lekte lite med idag. Vi ser djupt bekymrade ut på bilderna bägge två men så var inte fallet kan jag rapportera - bara högst koncentrerade!

Resten av kvällen har jag suttit och knäckt ett virkmönster - en ananassjal - inspirerade av bästa Lingonberrie
Garnet som jag tänkt mig fick jag inte tag på men i reakorgen hittade jag 5 nystan till vrakpris, ca en hundralapp totalt, som får duga. Det är lite klarare färger i verkligheten och någon ullblandning. Lite mer en höst/vintersjal men som kvällsterapi blir det ett lagom projekt i alla fall.
Nu blir det bloggenad - ha en fin kväll!

4 kommentarer:

 1. nej vad söta ni är..... .-) och sjalen ser ju ut att ta sig finfint! Jag var så trög när jag började med mönstret att jag virkade i en cirkel, runt runt istället för att vända. Så det blev en spiral av ludd...haha! Det är nästan så jag vill ha lite ansiktsfärg själv att leka med..
  kramar och ha en härlig helg!
  L

  SvaraRadera
 2. Jag gillade tunikan/blusen. Tyckte den var jättefin på dig :-)

  Ps Idag gjorde jag ett par cupcakes med dekorationerna från dig :-D

  SvaraRadera
 3. Lingon - jo jag hade också bekymmer med starten. Ansiktsfärg är kul!
  Kram!

  Hoffsan - tack! Kul att du fått lite nytta av dekorationerna
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag har läst ikapp lite hos dig: jag är så avundsjuk - jag vill oxå kunna virka!
  Massa kramar

  SvaraRadera