18 maj 2011

Dagens osminkade sanning och dagens tiger

Gääääääääsp - att gå upp 05.10 är liiite för tidigt för mig. Så jag orkar inte ens sminka mig utan slänger ner sminkväskan ihop med datorn och tar det om si så där 2 koppar kaffe :-)


Canna och Breatless strap dress i powder, jeansleggings KappahlOch så måste jag visa M som sminkat sig med ansiktsfärg igår - en tiger ska hon föreställa :-)


Nu har jag bestämt mig igen för att ta de sista retsamma kilona. Har stått stilla på samma vikt sedan oktober men känner att jag vill gå ner ca 6,5 kilo eller 5 cm i omfång. Då kommer jag i lite fler plagg i garderoben, når normalt BMI och bikinin kommer sitta snyggare :-)
Så nu är det LCHF som vanligt som gäller men måttligare mängder och mindre "godis" i form av grädde, hallon, choklad, nötter och vin. Och så minst 60 min rask stavpromenad varannan dag. Nu har jag kört så sedan i förra veckan o redan tappat 2 kg vilket ger motivation helt klart.
Ha en fin dag - kram!

3 kommentarer:

 1. Det var ingen dålig viktnedgång på en vecka. Snygg outfit.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bara vätska men ändå peppande!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygg outfit! Och så duktig du är med träning och mat. Jag har så himla dålig karaktär när det gäller godis, tror inte jag klarar mig utan... Lycka till vidare!

  Kram

  SvaraRadera