11 maj 2011

Dagens och paket!

Hur har ni det idag? Här har det varit tokvarmt och jag har gått i bikini nu på em men så slog vädret om till regn så nu pysslar vi lite inomhus istället.

Dagens blev min nya 327:a från Full circle star med MQs standardlinne under, grå denimleggings, rosa sneakers från Ellos.
Idag kom min lilla underklänning - med betoning på lilla :-) Den satt tyvärr alldeles för tight över höfterna men var bra för övrigt. Så jag kastade mig in på eBay och klickade hem en i en storlek större - helst hade jag velat ha 2 storlekar större men den var slut. Färgmässigt tycker jag den kan klassas som royal, fina detaljer i almost black/mörkgrått och skönt material med lite stretch i. Dock blev den som ett linne till min längd men är man lite kortare kan den nog bli ungefär samma längd som spoiler dress. På bilderna har jag ställt axelbanden till maxlängd för att förlänga. Dessa bilder borde väl egentligen inte visas men visst är det lite underhållande ändå?

Så här såg produktbilden ut - tycker den stämmer ganska bra.Och så här såg den ut i verkligheten, ca 2 nummer för liten till mig får ni ha i åtanke....

Och under a one silk wrap som jag tänkte ha den till:
Om någon är intresserad så är den till salu för samma som jag gett 140 kr + frakt. Storleken bedöms till en 40-42 och är rymlig upptill men tajtare nedtill.

Ha en fin kväll mina vänner - kram!

1 kommentar:

  1. So cute with the pink sneakers. Reminds me of Hilary Duff in the movie, Cinderella Story.
    Kram,
    karen XOXO

    SvaraRadera