9 maj 2011

Paket och kvällens


Nu har vi grillat och sedan tog jag en stavpromenad i nya träningsstassen. Fick ett presentkort på Stadium i födelsedagspresent och igår åkte vi och shoppade lite. De hade väldigt bra Göteborgsvarvserbjudanden på löpkläder och jag hittade ett prisvärt kit. Inte för att jag någonsin kommer springa varvet men även en högtempopromenad kräver bra kläder ;-) Jag sprang en del förr men efter 3 diskbråck är löpning och hoppande inte att rekommendera så jag får hitta andra träningsformer helt enkelt.
Märket var SOC och för 299 fick jag byxor och tröja - supersköna modeller och liten smart ficka på byxorna.

Helgens barnkalas förlöpte väl och vi hade trädgården full med glada fyraåringar i ett par timmar :-) Söndagen tog vi det lugnt efter tårtleveransen och njöt av en god brunch på 1252 på Linnégatan.

Paketet kom från Full circle star och innehöll Breathless tank och 327 i vintage dark grey. Snabb leverans och jättefin service så jag kan verkligen rekommendera att handla av Karen.
Ha en fin kväll därute - kram!

2 kommentarer:

 1. Bra köp, både mollysarna och träningskläderna. Du har ju alldeles rätt i att man faktiskt måste ha bra kläder när man svettas. Stor skillnad om de andas och så och dessutom måste man ju se lite snygg ut också :-)

  kram
  /VIvvi

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att det gick så snabbt att få leverans från Karen. Jättefina köp!
  Kram

  SvaraRadera