25 maj 2011

Dagens och får jag presentera: handledsvärmare nr 2

Idag har jag suttit och gjort idiotjobb - gått igenom kalendern ett år tilbaka och summerat alla möten inom ett visst område - tid, deltagare, syfte osv - för att någon paragrafryttare högt upp i organisationen fått för sig att det saknas dokumentation! Men nu jävlar ska de få dokumentation så det står de upp till öronen - mohahaha!

Efter jobbet åkte jag och Matilda på lite utflykt m shopping, fika och promenad - supermysigt! Vi shoppade mest onödigt småplock som klistermärken, midsommarkrans i plast, dekorstenar, hårspännen osv. Och nu har vi kraschat framför tv:n efter en god lammsteksmiddag ( rester - jag har INTE stått o lagat lammstek idag...)

Dagens blev Reedy tunic i military och svarta leggings. Denna tunikan hade jag tänkt sälja men ville ge den en sista chans - och jag kom på att jag trivs bra i den så den får stanna! Uppenbarligen har jag minskat i omfång trots att vågen står still för nu sitter den mycket bättre än när jag köpte den. Osminkad då jag jobbat hemma idag men det hoppas jag ni står ut med :-) Och håret är omöjligt just nu och min favvofrisör hade ingen ledig tid förrän 7/6 så jag får härda ut. Men det är fullt med fester i juni och juli så då blir jag fin i barret tills dess i alla fall

Och handledsvärmare nr 2 är klar - fick ett ryck igår kväll och virkade en till. Här ser ni dem med wigwam i dark pink:
Och för sig själva:


Mönstret var gratis, roligt och lätt - finns här.


Ha en fin kväll - kram!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina handledsvärmare! Säg till när du börjar ta upp beställningar ;) Kram

  SvaraRadera
 2. De blev jättefina! Underbar färg på dem också.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fina! Läcker färg och mönster! Bra gjort att slänga ihop på en kväll:) Kram

  SvaraRadera