13 juli 2011

“We're saying pink is the new black.”

Min stylist säger att rosa är det nya svarta och att kattöronen hon satte på passar till precis ALLT Open-mouthed smile Ni kanske kan gissa vem som stylat?
IMG_4251
Easy v-dress i dark pink är i alla fall “in da house” och vi är löjligt kära i varandra. Färgen är mycket mer starkcerise i verkligheten - den bästa färgen utav alla!
Denna klänning är helt ljuvlig och jag kommer att använda dem mycket och vårda dem ömt. Under har jag underklänningen från Joy av märke Rosebud. Hoppas att RAF i dark pink blir en snygg kombo också.
Nu ska jag fortsätta mitt semesterliv – dags för veckans andra grillparty i em  och här ska preppas grillspett, bakpotatis och någon god dessert ( tårta kanske?)

Ha en fin sommardag mina vänner – kram!
IMG_4245

4 kommentarer:

 1. Visst är det skönt med semester. Att inte behöva tänka på klockan är det bästa som finns. Du är jättesnygg i klänningen, den er riktig snygg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med semester. Vilken duktig stylist du har. Klänningen är adorable. Vilket fint fall...

  Ha en skön dag

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Ha ha - duktig stylist :-) Klänningen är jättefin, du är så snygg i färgen!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin den är! Jag har ju easy round dress i samma färg och den är helt fantastisk. Glödande liksom, men det blir inte helt rätt på bild tyvärr...förstår att du älskar den..

  ha en fin skön grilkväll!
  kram

  SvaraRadera