3 juli 2011

Dagen efter möhippa och 40-årsfest...

Oj,oj vilken rolig dag det blev igår!
07.30 möttes möhippegänget upp för att gå och väcka bästa Sara som gifter sig nästa vecka. Sedan blev det upptåg och nöjen dagen lång :-)
Sara ser allt lite orolig ut här men vi var ganska snälla och jag tror hon fick en lyckad dag.


Kl 16.30 kastade jag mig i bilen för att åka 6 mil bort till nästa festlighet - en 40-årsfest. Svängde in på Ica Maxi på vägen och köpte ett par svarta spetstrosor och klippte bort grenen och fick en bandeau precis som Hornsgatans ros tipsade om. Mycket nöjd med att kunna ha nya klänningen utan att behagen föll ut :-D Kände mig snygg och glad!


Hann dock inte ta någon bild på dagens outfits men när jag ramlade i säng framåt småtimmarna såg jag ut så här ha,ha....


På festen såg jag en Cheryl dress från Provrummet och fina Mia med bloggen Mia funderar ställde upp på en bild - visst är hon fin i sin Cheryl dress? Även leggingsen var från samma butik.


Nu ska jag ta igen mig så jag orkar de sista arbetsdagarna innan semestern - ha en fin kväll!

3 kommentarer:

 1. Vilken rolig helg du har haft? Att bara få lov att klä upp sig i finklänningen är ju super..och ja Cheryl dress är väldigt fin, ser så lätt och luftig ut.

  kram!

  SvaraRadera
 2. Hahaha - härligt - undrar hur många som kommer ihåg mitt inlägg och går omkring med trashade trosor på boobsen :))
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej,
  kul att du gillade klänningen. Den är min favorit nu i sommar! jag ska hälsa Pernilla, som du säkert förstår så är vi i samma mammagrupp och träffas med barnen ganska ofta :)

  SvaraRadera