4 juli 2011

Dagens easy + hjälp om bilder

Dagens blev invigning av Easy v-dress från Odd molly. Under har jag underklänning från Joy av märket Rosebud + en underkjol från Marks & Spencers. Halsband och örhängen från Smycka, armband Thomas Sabo, klocka Guess.
Kan efter en dag i den denna fining konstatera att den kommer bli en ny favorit - så superskön att bära och jag fick många komplimanger av kollegorna. Är så glad att jag knep en i dark pink också!

För er som är intresserade har inga svenska butiker förutom OM-butiken i Stockholm tagit in den. I övriga världen så är det Bohemiadesign och Lisen.dk som har den i webshop. Så denna klänning kommer vara ovanlig!

Kan någon på ett lätt sätt förklarar hur jag får 2 bilder brevid varandra?
Ha en fortsatt fin dag - kram!

4 kommentarer:

 1. Vad snygg den var! Myyycket snyggare på dig än på produktbilden och snyggt som sjutton med det vita som sticker fram.

  Ett tips när det gäller bilder är att börja blogga i Windows Live Writer. Du har kvar ditt blogger konto och bloggen ser likadan ut men du gör dina inlägg i WLW och sen laddar du upp dem till blogger. Man kan göra mycket mer med bilder och text. Dessutom kan man blogga offline och sedan ladda upp. Superenkelt...WLW finns redan installerat om du har Windows Vista eller Windows 7 så det är bara att köra :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt. Vilken tur att du haffade en rosa med.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hur är ärmarna - trånga, töjer sig?

  SvaraRadera
 4. Vivvi - stort tack för tipset, vilekn skillnad

  Hilde - ja det gjorde mig glad!

  Anonym - Ärmarna är normala och stretchiga.

  SvaraRadera