4 juli 2011

Dagens hiss och diss

Dagens största överraskning och hiss blev ett paket från Mediamarkt som Mr Cakeofjoy kom hem med. Mediamarkt är inte min favoritaffär men under pappret fanns denna efterlängtade sak:
IMG_4189
En HTC Sensation – man kan lätt säga att jag blev sensationellt glad!!!!!!!!!! Precis vad jag önskat! Så nu mina kära bloggläsare kan jag snart blogga via mobilen och förhoppningsvis ha lite tätare mellan inläggen Smile


Dagens diss blev den omskrivna “LCHF-glassen” från Alvestaglass. Jag brukar undvika sötningsmedel i möjligaste mån men ibland är det kul att prova något nytt som ändå är ok kolhydratshalt. 1,4 g/100 g och därmed helt ok ur det perspektivet. Men smak och konsistens lämnar mycket att önska – O’Boy blandat med vatten var både mitt och makens simultana utlåtande… Fast vete sjutton om inte O’Boy och vatten hade varit godare till och med…

lIMG_4188
Ha en fortsatt fin kväll – kram!

4 kommentarer:

 1. Då ska jag akta mig för den glassen! Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till nya mobilen, den ser fin ut och det är roligt att kunna mobilblogga. Maken köpte sig en samsung galaxy s2 idag och sitter och leker med den brevid mig.
  Jag tar det lite lugnare med Lchf nu sen efter min förkylning, hade ju så ont i halsen så jag har smällt i mig massor med vanlig glass..
  När det gäller glass förresten så tror jag mer på äkta ren vara om än lite socker i, bara att ta lite mindre än att prova konstiga sorter.

  kramar och lycka till med mobben!
  L

  SvaraRadera
 3. Har testat både choklad och vanilj och visst är de väldigt vattniga och tunna i smaken Som milkshake är de iallafall ok :) Godare att göra egen med ägg, grädde, jordgubbar och lite sukrin.

  SvaraRadera
 4. Tack för det tipset, då ska vi undvika att köpa den glassen. Hos oss är faktiskt hemgjord glass med grädde/turkisk youghurt/färska bär favoriten och tillverkas ofta!

  KRAM

  SvaraRadera