9 juli 2011

Dagens tårta

Det var ett tag sedan jag la in någon dagens tårta. Eftersom jag är "seriemonogamist" vad gäller hobbies - jag går alltså in för något till 110% och kör hårt tills jag tröttnar har virkningen ersatt tårtandet ganska mycket.
Till bröllopet beställdes vita prinsesstårtor från vår lokala Ica ( faktiskt de godaste jag ätit och vi hade samma till vårt bröllop)och jag gjorde dekorationer som jag satte på med lite kristyr. Rosor och namnbanner i rosa nyanser.
Dock fick jag problem med själva namnbandet som sprack när jag satte på dem - men, men det smakar ju gott ändå brukar jag trösta mig med....
6 kommentarer:

 1. Fantastiskt att du kan göra så vackra tårtdekorationer! Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint! Tänk vad mycket man kan göra själv? Eller jag menar såklart att du är duktig men jag menar-...äsch nu blev det helt fel :-D
  Allt behöver inte vara dyrt och egendomligt med bröllop menar jag..

  kram och ha en fin helg,
  L

  SvaraRadera
 3. Det ser jättefint ut!Jag är precis som du - hittar något jag gillar -mat-författare-hobbyfix- och kör stenhårt bara på det tills jag tröttnar :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket fint brudpar! Så fina färger och tänk vad enkelt kan vara vackert! Kram

  SvaraRadera
 5. Kalas fint!! Och tårta som är sådär JÄTTEGOTT:)
  Du är så duktig!! Härligt med kreativa personer:) kram kram ..
  ( och även jag är en Allt-eller-Inget)Kör på i 100 tills jag tröttnar:)

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen en naturtalang! Ser det har blivit väldigt poppis med rosa och cerise på bröllop, väldigt fint till det vita.

  Kram kram!

  SvaraRadera