1 juli 2011

Say yes to the dress :-)

NU äntligen kom min efterlängtade Esprit-klänning! Och jag är jättenöjd!
Bara ett litet problem - urringningen......
Den sitter jättefint och bekvämt men visar lite för mycket dekolletage helt enkelt. Skulle vilja ha den imorgon på 40-årsfest men hinner inte ut och shoppa underklänning eller linne att ha under innan. Vill fortfarande ha en vacker urringning så det får bara skymta en spetskant längst ner i V:et tänker jag mig.
Värdsliga problem - eller hur? :-)Här nedan ser ni problemet.....
Innan graviditet och amning brukade jag alltid säga att mina bröst var mina bästa accessoarer - dock inte lika sant längre men med lite stöd kan de allt få vara med på ganska framskjuten plats ändå :-)

6 kommentarer:

 1. Toppsnygg! Värd att vänta på! (Du har inga spetstrosor i svart? det var någon som var så smart och klippte bort grenen för att förvandla dem till en bandeau)

  Trevlig helg! KRAM

  SvaraRadera
 2. Ja just det - det var Frösötös som gjorde det. Jag slängde 2 par svarta spetstrosor häromdan som var för små och därmed oanvända - typiskt!
  Ja,ja jag tar något annat imorgon och kanske köper en bit spets och syr dit någon dag :-)
  Trelvig helg - kram!

  SvaraRadera
 3. Har du inget tunn skir sjal att ha över axlarna, och ner mellan "tuffsena"?

  Helena

  SvaraRadera
 4. Klänningen är jättefin på dig, det är säkert. Jag är precis likadan när det gäller vad jag anser är för mycket urringad. Hoppas du hittar en lösning.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du har ju fått lite ideer men jag tänkte på en chrysalis underklänning men vet inte riktigt om det passar? Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefin klänning. Jag tycker faktiskt urringningen ser toppenfin ut. När det är fest tycker jag inte det gör något att man har lite urringning. Inte behöver du dölja den där fina klyftan :-) Klänningen är ju väldigt stilren och inte så kort och då tycker jag det är jättesnyggt med en fin urringning. Toppenpingla tycker jag

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera