26 juli 2011

Bloggtorka........men jag lever :-) Skrotar mest omkring i skogen och plockar svamp och bär så det har inte blivit så mycket bloggande. Imorgon sticker jag iväg ett par dar igen så det blir nog fortsatt tyst här. Men jag ska läsa ikapp ikväll och kommentera!

Igår kväll var jag ute 1,5 timme men hittade bara ett par dl kanareller. På väg till bilen mötte jag en äldre man som plockat 2 påsar med svamp så jag sa att han kunde få mina med eftersom det var för lite att göra något med. Vet ni vad den snälle mannen gör då? Jo han säger kom här och pekar mot skogen. Hmmm...tänker jag....men går på magkänsla och följer med ca 20 meter från min bil. Där i en grop växer ett par liter toppenfina solgula kantareller som han tycker jag ska plocka. Det är stort när man som svampplockare ger bort ställen!!! Visst var det gulligt gjort av honom?

Imorgon ska visst det fina vädret komma tillbaka - härligt!


Ha en fin dag mina vänner, tack för att ni finns - KRAM!

3 kommentarer:

 1. Vad gulligt av honom - och stooort som du säger. Att dela med sig av sina svampställen är nog lite unikt. Jag är inte så bortskämd med kantareller, om jag hittar tre stycken är dagen gjord. :-D

  kramar och ha en fin dag och må väl!
  L

  SvaraRadera
 2. Ja det var en riktig gullig gubbe. Vad sådant är unikt. Ha det så bra på din utflykt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var riktigt schysst gjort! Kram!

  SvaraRadera