1 apr. 2011

Sexton hål i full bloomers efter 7 timmars användning!!!!Idag invigde jag glatt full bloomers - i en totalt galen kombo som fick mig att känna mig som " a one woman circus". Kollegornas reaktioner var alltifrån storögda blickar till kommentaren "Grymt snyggt". Färg o mönster är inte något som direkt är vanligt bland IT-specialister.....
MEN och ett stort MEN - vid lunch såg jag 3 stora hål vid grenen. Senare en mängd hål vid lårpartiet och mellan låren. Totalt 16 st!!!!!! Och då har jag ändå varit extra försiktig...
Så det blev en kort vistelse - back they go....och jag vill inte ha ett par nya. De har använt ett alldeles för skört garn i en alldeles för tunn stickning. Förbaskat synd för jag tyckte de var kanonsnygga till min Grandmas idag.

Nu är det cocktailhour här och jag ska ta min drink o gå och preppa lite entrecôte, hemmagjord pommes frites, tomat och mozarella sallad samt persiljesmör!

Dagens outfit:
Liebling blose vintage rouge
RAF vintage rouge
Full bloomers multi
Grandmas coat dark magnolia9 kommentarer:

 1. Nejmen fy, vilken besvikelse! Så tuff du var förresten :-) Roligt med lite färg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow vilken pingla - jag blir alldeles glad när jag ser dig :) Men vilken härdsmälta med Bloomersen :(( Jag måste skynda mig att ha mina och se hur det går :o) Jag vill inte alls skicka tillbaka för jag köpte mina hos Lisen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mina gick också isönder efter en använding.... Även dom i det mörkrosa partiet. Tror dom är fina men alltför ömtåliga... Tror inte ett annat par håller längre tyvärr. Trist! KRAM

  SvaraRadera
 4. Oslotigern - ja lite over the top kändes det som men broderiet på Liebling matchar bloomers så bra så jag kunde inte motstå :-)
  Kram

  Frösötös - jag har också köpt min ahos Lisen men de ersätter även returportot läste jag under deras reklamationsinfo så de åker tillbaka blixtfort. Hoppas dina håller och jag bara fått ett måndagsex!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Dr Molly - ja verkligen trist när vårens mest hypade plagg inte ens håller för en dags användning. Nej det är konstruktionsfel anser jag och inga nya för mig - får väl virka ett par istället ;-)
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Nä men fy vad trist med bloomersen. Så ska det inte vara och jag ska inte köpa när Lisen får in flera i maj det är säkert. Snygg som f*n var du i dagens i alla fall, en riktig färgbomb.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig och fin outfit!!! Och tyvärr får jag nog ta dina och Dr Mollys bloomers som tecken på att de verkligen inte är något för en småbarnsmorsa som spenderar mesta tiden på golvet!
  Trist när ni tyckt om dem så mycket bara. Kanske de drar lärdom till höstkollektionen?
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Skitsnygg dagens! Men trist med leggingsen. Ska granska mina på en gång.....Kram!

  SvaraRadera
 9. MEN!!!! Måste nog fan använda mina snart då för att se om mina är likadana :/ Kram

  SvaraRadera