21 apr. 2011

Canna cavalkad

Här kommer då lite bilder på Canna. Den röda ska stanna och frågan är om powder ska stanna också? En väldigt ovan och mild färg för mig men jag tycker den funkar till många plagg i garderoben vilket talar för. Men blir jag för blek i den? Svårt för er att säga eftersom jag inte visar ansiktet :-) Men jag jobbar hemma idag och har inte orkat fixa iordning mig ännu. För att komplicera ännu mer har jag en rosa att hämta ut från ROS också... 2 får stanna - MAX!

Tycker det funkar att knyta den bak med:Och här i rött, RAF:en passar bättre till i verkligheten - kameran visar större färgskillnad än det egentligen är tycker jag:

7 kommentarer:

 1. Jag tycker ju personligen att den i powder är finast av dem alla nästan men gillar man färg är ju rött och rosa fint också. Så himla svårt det där med färger. Har själv inte köpt någon Canna än för jag kan helt enkelt inte bestämma vilken färg jag vill ha :-)

  Önskar dig en supertrevlig påskhelg
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. svårt! jag gillar powder men köpte själv den rosa, härlig färg så här års. den röda är underbar, så kanske får du titta på vad du vill kombinera dem med och vilket som funkar bäst med flest alternatv?

  Glad Påsk!
  Kram

  SvaraRadera
 3. ojojoj...förstår valet och kvalet...för jag har ingen canna just för att jag bara kan inte bestämma färg....

  Glad Påsk!

  Är den stor i storlek förresten??

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vivvi - jag powder känns som mitt "nya" svarta :-) Passar till nästan allt inser jag!
  En superfin påsk till dig med - kram!

  Lindiloo - det blev powder och vintage rouge som får stanna. Rose ligger redan på Tradera. Den passade bara till ett plagg i garderoben så jag gjorde som du skrev! Glad påsk och kram!

  Forbid me not - nej jag velade länge angående färg men är superdupernöjd nu. MYCKET finare och för mig mer användbar än LK tex. Den är normal i storlek skulle jag säga.
  Glad påsk och kram!

  SvaraRadera
 5. Jag är nog ganska partisk, men powder måste stanna! Hoppas du finner ut av det.
  Glad Påsk!
  Hilde

  SvaraRadera
 6. Tycker du Canna i vintage rouge är mer röd i verkligheten än den är på produktbilden?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hilde - ja den är mer dämpad röd i verkligheten och lite för orange/klar på produktbilden.
  Kram

  SvaraRadera