13 apr. 2011

Canske can Canna comma?


Oj vad jag har behärskat mig länge, länge.... Men så till slut övertygade jag mig själv om att EN Canna canske kunde få flytta hit - men vilken färg?
Starka färger är alltid mitt självklara förstahandsval så vintage rouge stod högst upp på listan. Å andra sidan verkar powder vara hejdlöst smittsamt har jag märkt - helt plötsligt suktade jag efter en sådan att ha till RAF i dark berry och till Breatless strap dress. Å tredje sidan kunde en i rose vara användbar med till bla, bla, bla....suck...
Nu är 2 stycken i storlek 4 på väg och jag ska försöka ha självbehärskning nog att returnera MINST en. Har bara lyckats hitta storlek 3 att pröva och är inte säker på att modellen funkar över huvud taget.

Canske can Canna stanna - hoppas det i alla fall?

4 kommentarer:

 1. Ha ha, så söt du är :-) Jag tror att det blir två som stannar, den är super till ALLT och verkar passa alla former och storlekar! Clädkammarens cäraste cofta; completta Canna, can canske curtisera cake-of-joy! Cram!

  SvaraRadera
 2. Låter lovande - canske can man tom dansa can-can i den?
  Cram!

  SvaraRadera
 3. Jag hade en i powder hemma för ett tag sedan och provade men fastnade inte alls för den då jag tyckte den var"dassig" i färgen och hela jag "försvann" på något vis.
  vintage rouge tycker jag är superfin.

  SvaraRadera
 4. Hoffsan - ja jag misstänker att det blir samma för mig men vintage rouge har jag provat så den vet jag att jag gillar i alla fall

  SvaraRadera