16 apr. 2011

Fotutmaning 7 - Detta samlar jag på medvetet eller omedvetet

Oj - först tänkte jag att jag samlar ju inte på något? Men efter lite rannsakan insåg jag att jag allt samlar på saker :-)

Tårtattiraljer - framför allt färger till sugarpaste, skimmer, glitter, sockerpärlor mm mm. Och obscena mängder utstickare/formar varav jag inte ens använt hälften än *skäms* Men det är väl just det som kännetecknar samlande? Att man vill äga saker snarare än använda dem. Ett litet urval: ( jag har en hel garderob i dressingroomet som jag snott åt mig till tårtgrejer...)Sedan har jag samlat på kokböcker sedan tonåren - jag blev vegetarian vid 13 års ålder och fick laga min egen mat och köpte då en hel hög med böcker om matlagning och kost. Efter 15 års vegetarisk kost började jag äta kött igen men mat och kokboksintresset lever kvar naturligtvis . Nu med tonvikt på LCHF och tårtor/bakverk.

Återigen ett urval då böckerna är utspridda över hela huset:Sedan samlar jag så klart på OM-tags - det gissar jag att de flesta i Mollywood gör?
Och maken samlar på alkoholhaltiga drycker från när och fjärran, mest whiskey. Ett intresse som jag helhjärtat stöttar genom att villigt provsmaka :-D

3 kommentarer:

 1. Jag misstänkte faktisk att du samlade på tårtprylar:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det där med alkoholdryckerna känns igen. Lika med min man. Och man får aldrig öppna dem. De ska bara stå i skåpet och se fina ut. Vad är då nyttan? :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Fanns en misstanke om att du skulle visa tårtutrustning! Om jag började samla på sånt kanske jag skulle baka lite mer :-)
  Kram

  SvaraRadera