8 apr. 2011

Dagens, TGIF och Sverige-middagBreathless åkte på idag ( ett väldans tjat om denna klänning - jag vet - men den är så användbar och bekväm!) - matchad med en kofta från Sisters som jag slitit på i 6 år men fortfarande älskar. Koftan får nog anses ha färgen dark berry faktiskt - passar perfekt till min RAF i samma färg som jag har under. Och så en spoiler skirt i rose som förlängare. Svarta strumpbyxor och ett halsband från Åhlens som jag köpte när jag var gravid med Matilda för 4 år sedan.Hann med en "speeddate" med OM Freeport också - hittade inget jag verkligen ville ha eller som var tillräckligt bra pris på. Synd att man inte är en 1:a - Lotta lotta i rött, Drama coat i rött, massa fina sidenplagg, Blues dress, mm mm. 65% rabatt var det på de flesta plagg ur provkollektionen. Noa Noa och Mexx hade en hel del fint med men jag var som vanligt mest sugen på OM.

Sedan blev det en supereffektiv mat- och vinhandling och nu har vi hunnit med vår traditionella fredagsdrink och ätit kycklingfyllda pitabröd - fast jag åt bara fyllning ;-)

Imorgon ska vi på temamiddag - vi är 5 par som turas om att bjuda på middag med landstema. Förra gången var det Grekland och imorgon Sverige - och vi går "all in" varje gång - mat, dryck, klädsel, musik och tipspromenad föjer temat! Lite corny men himla kul :-)

TGIF darlings - kram!

8 kommentarer:

 1. Vilken snygg kombo! Tack för dit svar angående Minzo, tror den var slut där då den inte fanns med längre.
  Ha en mysig kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja de hade 20% rabatt här om kvällen så då tog en del slut tror jag
  Kram

  SvaraRadera
 3. Superfint ihop med alla lager!

  Men wow.. nu blev jag ju jättenyfiken.. bor du kvar i samma stad fortfarande? Vi har alltså gemensamma bekanta? När gick du ur? 50-11 frågor

  Hoppas du haft en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Bina - nej, det är nog 12 år sedan jag flyttade - men var där senast idag :-) Tror jag gick ur 9:an 88:a och att du är mellan mig och min bror Joseph ( honom brukar alla känna....)i ålder?
  Kollade igen o vi har 9 gemensamma "vänner" på FB - de flesta känner jag från skoltiden.

  Hoppas du haft en fin söndag också!
  Kram

  SvaraRadera
 5. ... jag fick plötsligt hjärnsläpp om vilket år jag gick ur har och tror jag gick ur 86.. är du 73a? jag 71a. Jag känner inte J men nog känner jag igen namnet *ler*

  Nu skall jag ge mig ut på facebookspaning :)

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Bina - jag är 72:a. Ja jag har alltid fått leva i skuggan av min bror :-) Vi får väl se på freeportträffen om vi känner igen varandra!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fniss.. okej.. du ser.. jag är äldre än dig, då får jag lov att vara senil ;)

  Jag har skolfoto i mina bilder på FB - jag addar dig så får vi se om du minns mig. (har du sån bild också kanske?)

  SvaraRadera
 8. Bina - det finns bilder på mig från 9:an :-) Ska kolla!

  SvaraRadera