28 okt. 2012

Sunday nail art

Då var det söndag igen och det är skönt att få sitta inomhus med en stor kopp kaffe och se ut på den frostiga naturen. Efter en kall dag igår med akut fönsterbyte, och öppet hela dan, njuter vi av att alla fönster är stängda idag :-)

Sunday nail art hos LeLack har idag temat: Gala. Kul tema och jag hade svårt att välja vad jag skulle göra då det är ett tema man kan tolka väldigt fritt.
Till slut blev det i alla fall en chevron manikyr med Isadora Beetle green och OPI Goldeneye. Isadora levererar som vanligt , underbar formula, djup färg och täcker på 1-2 lager. OPI Goldeneye vet jag inte riktigt vad jag ska kategorisera som, micoglitter eller metallic? Fint som bara den är det i alla fall. Jag är ingen gul/rödguldstjej utan använder bara vitguld och silver i smyckesväg men detta lacket kändes klockrent att ha i lackgarderoben.

För dagens nail art var jag i färgvalet inspirerad av Mila Kunis i Vera Wang och Becky Newton i Yves Saint Laurent som bägge har lyckats med 2 väldigt olika men otroligt snygga, gröna gala-klänningar som får matcha mina naglar.
Min kamera gör inte färgen på Isadora Beetle green riktig rättvisa, färgen blir lite för gul. Föreställ en kallare och mer smaragdgrön mörkgrön :-)Själva guldtrekanten försökte jag först måla med hjälp av maskeringstejp men det gick inget vidare så det fick bli frihand. Inte alls så skarpt och distinkt som jag tänkt mig men jag får väl öva på det helt enkelt.


 
Och på andra handen fick det bli en guldtip på diagonalen.10 kommentarer:

 1. Jag tycker det blev väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Fina klänningar och fina naglar! Gillar tolkningen imellan. Har också försökt mig på det där med tejp nå gånger, så lätt som folk påstår det är ;) Men jag har också gett upp och frihandat efter tejpningen för att få till. Tejpen kräver nog sin övning innan den blir enkel och snabb tror jag. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får bli striping tape nästa gång som Little Miss Nailpolish föreslår - och övning så klart ;-)

   Radera
 3. Jättesnyggt! Utmärkt färgval!
  Prova med nail striping tape, ni vet sån där tunn tejp man egentligen ska dekorera med!
  Den är lätt att sätta på plats, håller tätt och lätt att ta bort!
  Ett perfekt alternativ till maskeringstejp som bara är kladdigt och bökigt enligt mina erfarenheter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska jag testa, lite lättare att hantera med kanske :-)

   Radera
 4. Underbara färger ihop, snyggt:)

  SvaraRadera
 5. Det blev ju jättesnyggt - så duktig du är! Och vilket tålamod! Var på manikyr med nagelmålning idag, och vilket pilljobb det är. Blir så imponerad av dig!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du är snäll du ;-) Kul med proffsmanikyr!
   Kram

   Radera