15 sep. 2012

Rosa, orange, guldmaräng......

Ja det är nagellacksfärger jag syftar på :-)
Egentligen skulle jag ta min färgpassion och låta den få utlopp med akrylfärg på duk ( som står och väntar i källaren)  men av någon anledning är det bara nagellack som lockar just nu. Jag gillar det lilla, hanterbara formatet och att det precis som tårtorna är tillfällig konst. Blir det inte bra så tar man bara bort det...

Ja vad blev det denna gången? Jo nu slog jag till på lite rosa nyanser bland annat. Testade att handla hos Transdesign.com denna gång efter tips från Linda med bloggen Nailorama. Kolla in den om ni inte känner till den - hon har världens snyggaste naglar och läckra lack ;-)
Snittpriset blev ca 44 kr inkl frakt per flaska för China Glaze. Frakten kostar 23 dollar för en Flat rate box och det ryms 9 flaskor i en sån + lite strasstenar el dylikt smått.

Samtliga lack är China glaze.

1. Caribbean Temptation


2. Coral Star

3. Don't Touch My Tiara

4. Golden Meringue

5. Lorelais Tiara

6. Silver lining

7. Long kiss
Vet inte hur många mörkröda lack av denna typ som jag redan har men kan helt enkelt inte motstå maffigt,vampigt rött :-)

5 kommentarer:

 1. yey!! Fina fynd och förlåt att jag drog ner dig i Transdesign-träsket ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, jag har varit i nätshopparträsket länge :-)

   Radera
 2. Yayyy, you're back! Jag har helt missat detta, trodde du hade slutat helt med bloggen. Då är vi två som snöat in på nagellack, kul!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte fattat något aktivt beslut om bloggandet men nu fick jag lite lust igen :-)
   Kram

   Radera
 3. Ha ha ha, klart du inte ska begränsa dig när det gäller nagellack heller! Och mitt omdöme är alltid att lita på såklart :-) Jag är lite, lite för lat för att måla naglarna så ofta, men jag är på gränsen till att snöa in jag med...

  Kram!

  SvaraRadera