14 sep. 2012

Eftersom tigern tyckte....

.....att jag absolut kunde ha fler rååååååsa nagellack, och jag litar på hennes omdöme ;-), se inlägget nedan, så beställde jag helt enkelt några till! Jag vet, jag vet.....mitt beteende ändras inte bara vad jag shoppar. Odd Molly, Please, garn, tårtsaker, barnkläder, nagellack.....you name it. Jag kan gå igång på det mesta. Och så gillar jag nätshopping, det är ju faktiskt roligt TVÅ gånger. När man letar, jämför och beställer och sedan IGEN  när paketet kommer.

Garderoben känner jag mig ganska nöjd med just nu. En bra bas av skräddarsydda skjortor, jeans, tunikor och kjolar + några koftor. Har ingen shoppinglust alls på kläder.  Det jag längtar efter är färg och att få vara kreativ och där känns nagellack som ett lagom litet område just nu. Färg, glitter och möjlighet att designa i miniatyrformat.
Huvudet är fullt med ideér och om allt går enligt plan återkommer jag med bildbevis längre fram ;-)

Just nu är naglarna väldigt korta och skivade men jag hoppas de ska växa ut med hjälp av Isadoras stärkande lack "Second nail". Trots den korta längden fick det bli en liten manikyr i rosa/lila/vinröd igår. Jag har svampat lite vinrött lack, Gina Tricot, på topparna och sedan avslutat med ett glitterlack från LA Colors. Basen är 9-kronors lack från Gekås av märke Claudia. (Hade jag inte lånat ut mina bästa lacks så hade jag kunnat ange exakta namn). Snyggt och bra täckning men det torkade extremt långsamt.


Med lite mörkare toppar och extra glitter......

 
Återkommer med de senaste lacken snart!

2 kommentarer:

  1. Det där Claudia har jag också! Superfint :-) Synd att de har så fula flaskor, för lacken är bra!

    SvaraRadera
  2. Ja det var överraskande snyggt, otroligt lång tortktid men det är ju inte hela världen när man har SV.

    SvaraRadera