28 sep. 2012

Dagens naglar - China glaze Deviantly daring & Lorelai´s tiara

Ibland kan jag bli kär i inte bara färgen utan också namnet på ett lack - vem vill inte ha Lorelais tiara på naglarna tex? :-)

Just nu kör jag ju Depends mirakelkit för att försöka få mina skivade, korta naglar att repa sig och växa ut. Dessutom har jag lagt till B-vitamin, järn o zink då jag verkar ha för dåligt av det.
När man kör den här Dependkuren ska naglar och nagelband oljas in och smörjas varje dag så dels pga det och pga naglarnas skick har jag inte lackat dem det sista. Men med massor av nya, oprövade lack fick det bli en lackning igår, som åker av ikväll så jag kan olja in igen.

På naglarna har jag i följande ordning ett lager vardera av:

Depends myrraolja som är en del av Mirakelkitet ( så kanske lacket lossar lätt?)
Isadora Second nail
China Glaze Deviantly daring
China Glaze Lorelia´s tiara ( ringfingrarna)
Seche vite

Och jag älskar Deviantly daring lika mycket i verkligheten som jag trodde att jag skulle! Underbar, djup, mättad petrol/mörkturkos med svaga duokroma tendenser. Lättlackad och täckte på ett enda generöst lager. Den har ju jämförts med tex HMs Lady luck men jag föredrar helt klart djupet och den blåare tonen i detta, även om Lady luck är jättesnyggt också. Men det här var så "jag", både namnet, tonen och finishen tilltalar mig.

På ringfingernaglarna testade jag Lorelai´s tiara - ett härligt fullpackat glitterlack i silver och blått. Dock är det så täckande att det nog gör sig bättre på egen hand eller endast på topparna. Och jag misstänker att det kommer användas flitigt då jag äääälskar glitter :-)2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack! Inga naglar i jämförelse med dina snygga men förr el senare ska de väl växa ut :) Kram

      Radera