5 jan. 2012

Theme song - har du en sådan?

Minns ni tv-serien Ally McBeal ? Ally råddes av en härligt knasig terapeut att skaffa sig en "theme song" som pepp. En sång att spela i huvudet liksom när man behöver pepp eller energi.Och jag brukar nog ha en till och från som har den där härliga, uppiggande effekten - oavsett stämningsläge blir jag glad och vill ta några danssteg.

Just nu är det Zorbas dans - en gammal klassiker som får en dimension till om man sett/minns filmen och scenen nedan. En ganska torr och återhållsam britt ber till slut den obändigt levnadsglade Zorba att lära honom dansa - han har till slut förstått att livet är här och nu och mer än han trott.....Har du en theme song?

3 kommentarer:

  1. Oh det är absolut den här sången http://www.youtube.com/watch?v=B26Za27U248 från filmen Green Card. Den bestämde jag mig för lääänge sen och den gäller än! KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Nix, jag har ingen sång, men jag gillar Ally ! Två dvd boxar finns här i skåpet :-)

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha, kul att någon annan också fastnat för det avsnittet! Jag tänker då och då på det och väljer en Theme Song som passar för tillfället. För det mesta blir det I´m a survivor med Destinys Child!

    SvaraRadera