4 feb. 2012

Trägen vinner.....

Har haft span på en härligt röd Esprit-klänning ett bra tag men den har varit slut i min storlek. Men vis av erfarenheten har jag bevakat Ellos och Esprit.eu, som bara tar 5 Euro i frakt, ( enda ställena som haft den) i princip varje dag för att se om den dök upp i rätt size. Och igår var det uppenbarligen min dag och jag kunde klicka hem min röda dröm. Dessutom till reapris :-)
En klassisk cocktailklänning i härligt rött. 40-årsdagen är inte långt borta och om den sitter som den ska känns det helt rätt att fira i en sån här:
Det finns en lång rad skäl att jag gillar Esprits klänningar: De flesta klänningar som inte har reglerbara axelband brukar vara för korta i livet för mig men av någon anledning brukar Esprit funka. Alltid smickrande skärning och snyggt fall. Och i exemplet ovan lite bredare axelband så BH-banden inte syns. Och hyfsat prisvärt för en klassisk klänning som inte blir omodern i första taget.

Önskar er en riktigt fin lördag och var rädda om er i kylan - kram!

3 kommentarer:

 1. Guuuud så snygg klänning!
  Hoppas att få se den på dig någon gång.
  kramar och ha det så fint, hoppas det inte är för tokkallt.
  L

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du fick tag på den snygga klänningen. Den kommer att bli superfin på dig som är så pass lång.
  Kram

  SvaraRadera
 3. O la la..... Den ser ut att passa dig som handsken. Inte mus.i kanten här inte. ;) Hoppas att det blir en lyckoträff och att du blir supernöjd. Kram :)

  SvaraRadera