8 dec. 2011

Influensa, jul och snöstorm

Här har lillskruttan åkt på något influensaaktigt. 40 graders feber och sedan en toxisk reaktion av Ipren/Alvedon ovanpå det. Tydligen ska man INTE varva Ipren och Alvedon vid hög feber längre - detta råddes man tidigare till att göra vid hög o plågsma feber. Man har kommit fram att till att det kan ge förgiftning och det var sannolikt vad som händer igår enligt sjukvårdsupplysningen. INTE kul att vara 4 år, ha 40 graders feber + förgiftning....Men idag är hon lite bättre, peppar peppar

Julen har kommit hit till oss och vi tjuvstartade redan i november:Imorgon ska det visst bli snöstorm här - burr! Hoppas att det inte blir alltför dramatiskt och att vi får ha strömmen kvar - har stor respekt för vädrets makter och kommer preppa med mat, ficklampor och ved i dag för säkerhets skull.

4 kommentarer:

 1. Men stackars liten. Hur märkte ni av förgiftningen? Hoppas hon kryar på sig snabbt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går över snart!
  Så mysigt ni har det med den lilla granen och alla prinsessklänningarna. Skymtar jag inte en Hello Kitty där bakom också :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hilde - hon fick våldsamma kräkningar efter medicinintag - men inga andra tecken på magsjuka

  Oslotigern - jo visst är det Hello Kitty :-)

  SvaraRadera
 4. Men vad läskigt. På min äldsta son har vi alltid varvat på rekommendation från läkare då han så lätt fick feberkramper.
  Kram

  SvaraRadera