31 dec. 2011

Gott nytt år! Gillar du Nyår?

Gott nytt år till er alla - önskar er en underbar nyårsafton och en fin början på 2012!
Vaknade till en väldigt frostig och kall morgon, - 5 grader, men vacker!

Alltid lite spännande med nytt år och nästan lite magiskt - början på något nytt, nya möjligheter, vår och sommar väntar framöver. Själva nyårsafton är jag inte jätteförtjust i då jag är ljudkänslig men med hörselkåpor till lillan och öronproppar till mig själv ska vi nog överleva denna med..........
Men känslan av nystart och förändring - den gillar jag. Erkänner villigt att jag är något av en förändringsjunkie - vill ha omväxling och inte stilltje i livet.

Nyårslöften brukar jag inte avge däremot brukar jag summera året och fundera på vad jag vill fokusera på kommande år. 2012 kommer bli ett spännande år , det känner jag på mig :-)

Hur firar du nyår och är det en högtid du gillar?

7 kommentarer:

 1. Nyårsafton är inte någon stor favorit hos mig heller. Jag är också ljudkänslig, så jag ska inte ut vid 12 snåret. Nu har ena sonen vattkoppor, perfekt ursäkt.
  Gott nyttår till dig och familjen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nyår betyder nya utmaningar, förändringar & nya upplevelser, precis som du skrev.
  Jag gillar nyår, men för det mesta har jag jobbat dagen efter, så det har inte blivit så mycket firande. I år blir det fest med goa vänner, skåla i bubbel kl 00.00 & sen gonatt *S* Önskar dej gott nytt år & håller tummarna att 2012 blir förändringarnas år :-D ! Kram !

  SvaraRadera
 3. Hihi nej nyårsafton betyder inget för mig som är väldigt "ohelgig" av mig. Jag ska bara vara hemma och inte springa ut på vare sig middag eller annat galej och det ska bli så himla skönt :) Champagnen ligger på kylning dock och kanske kanske åker min röda Nymph på???
  Ett riktigt Gott Nytt på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Brukar aldrig göra så mycket av nyår, men de gångerna vi gör det tycker jag jättemycket om det. Är skotträdd jag också, så de där raketerna klarar jag mig utan, men kul med bubblor och fina klänningar :-)

  Ska försöka göra en liten årskrönika i bloggen, mest för att gå igenom året som gick. Kul att jag fick möjlighet att träffa dig under 2011, hoppas vi ses under 2012 också!

  Ha så mysigt ikväll!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag gillar inte alls nyår! Dels avskyr jag smällandet och dels har det blivit någon slags statusuppdatering (med betoning på status) som känns väldigt obekväm, men jag offrar mig för Smakrådet.
  Bubbel och vackra klänningar däremot hade varit väldigt välkommet ;o)
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Jag är ingen "firarmänniska" utan det blir lite bubbel od mat här hemma o så ska vi sända upp en Khom Loy ( thailändsk ljuslykta).
  Kram . GOTTT NYTT önskat Titti

  SvaraRadera
 7. Önskar dig ett Gott Nytt År!!!!!

  Kramis

  SvaraRadera