18 dec. 2011

Drömliv - läs den, ge bort den, läs den igen!

Fick tips i en blogg( minns tyvärr inte vilken) om boken Drömliv av Kajsa Ingemarsson och Karin Nordlander.
Den gick rakt in i mig som ett slag i solar plexus. Har läst oändliga mängder böcker och särskilt inom området personlig utveckling men denna är så lättillgänglig, ärlig och berörande att jag måste rekommendera den.
Om att livet blir till vad du gör det, ditt val, ditt ansvar och möjlighet till ett rikare liv än du vågat drömma om - sann inspiration!


Den bok som tidigare påverkat mig mest och är min ständiga följeslagare  är "Livets sju andliga lagar" av Deepak Chopra. Drömliv har helt klart gått upp och konkurrerat med platsen högst upp på listan om böcker som påverkat/förändrat mitt liv! Förvisso har de på många sätt liknande budskap och en del rötter i Buddhismen men de är heeelt olika och båda fyller sitt syfte.


Har läst Drömliv 2 gånger - direkt efter varandra - och är nu inne på 3 omgången. Ibland är det bara så att något kommer precis när man behöver det och det svarar på en fråga inom en som man knappt vet att man ställt.  Jag är så glad att jag fick denna bok i mina händer och vill så gärna sprida budskapet - ska du läsa EN bok till så läs denna!

Glad advent!

3 kommentarer:

 1. Tack för boktips, jättebra!
  Glad advent till dig med!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att få tips om den! jag var på en bokpresentation från förlaget när den kom ut, var det 2009? Kul att du gillade den så jag ska kolla om den är något för mig också.
  Hoppas att dottern kryar på sig och kan njuta julen. Men det lät som om ni har det väldigt mysigt hemma trots vattkoppor.
  Kramar och God Jul!
  L

  SvaraRadera
 3. Jag menade Drömliv såklart, blev lite lustig kommentar här ovan.

  Kram!

  SvaraRadera