29 nov. 2012

Jaha, hur var det här då?

Man kan ju undra vart hon tar vägen bloggägarinnan ibland? Ja vad ska jag säga, livet kommer emellan. Lite sjukdom, lite för mycket att göra, lite för lite energi.

Här kommer lite status för er trogna läsare:

Garderoben:
Inte mycket nytt, snarare så att det kommer ett Till Salu-inlägg snart med både kläder och nagellack. Less is more säger den ständiga stilbytaren? Det kommer bli en hel del godbitar så håll utkik!

Naglarna:
Drygt 8 veckor med Depends miraklekit och naglarna är SÄMRE än när jag började. Så inget jag rekommenderar för skivade naglar.
Däremot har jag sen en vecka kört OPI Nail Envy och är grymt imponerad. Som Isadoras Second nail fast typ 10 ggr bättre. Den stärkande effekten kan jag itne uttala mig om men därmeot illusionen av en hel nagel som detta magiska lack skapar. Mina skivade, trasiga naglar försluts och det skapas en perfekt bas att lacka på. Imponerande - OPI, de kan sina saker.....

Second nail är snyggare på egen hand men gör inget för styrkan på mina naglar. OPI Nail Envy är däremot inte så snyggt utan får naglarna att gulna lite  tyvärr - men om de växer ut igen så är det värt det. 4 el 5 lager av Nail Envy på bilderna nedan. Naglarna har alltså delat sig/skivat sig ca från toppen och 5 mm och har vvarit sådana i flera månader.


Socialt liv:
En urtrevlig flodhäst jag hade nöjet att umgås med i lördags.....


Håret:
Påfyllning av rött i barret. Vill man ha knallrött får man jobba för det. Minst en gång i månaden behöver det fyllas på. Här körde jag Syoss Intense red och jag visar resultatet i fixat hår en annan dag.


Virkning:
Sedan virkas det en massa små djur till dotterns julkalender men det får bli ett eget inlägg. Ett bra sätt att hålla kostnaderna för paketkalendern nere genom att tillverka lite själv.

Det jag sällan skriver om men som är en viktig del av mitt liv är Yoga. Något jag utövar i princip varje dag och som är en livlina till ett balanserat liv för både kropp och själ - i alla fall för mig. Jag klarar mig inte utan helt enkelt. Det får också bli ett eget inlägg tänker jag - jag ska tipsa er om hur man håller sig ung o minskar rynkorna med hjälp av yoga - intressant eller hur?

Ha en fin dag!


8 kommentarer:

 1. Ja du, det där livet har en tendens att komma mellan:) Jag vill veta mer om yoga tack..
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska sätta ihop ett inlägg snart
   kram

   Radera
 2. Trist med skivandet av naglar. När jag hade så hjälpte det bara att klippa bort det "sjuka" området och sen ha lack på jämt. Sen växte det ut också fick man klippa bort igen. Höll på mycket med starka medel i jobbet då.

  Har också färgat håret rött. Blondade delar av mitt annars bruna hår. Sen muntrar jag upp hårets färg med revlons färgbomb ibland. Om du inte testat så kan jag rekommendera det. Ger verkligen en kick i håret och är väldigt drygt. Däremot får man akta hud och kläder (och naglar) då de kan missfärgas. En gång hade jag vitt nagellack på och färgade med revlon och mina naglar var ljusråsa efter!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter intreassant m färgbomb - ska testas! precis samma här, har blekt ner mitt mörkbruna.

   Radera
 3. Hihi, kul att höra från dig och en sammanfattning är ju superbra. Jag vill gärna också höra mer om yoga ifall du känner för det. :)
  kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det händer ju saker även om man inte bloggar ;) yogainlägg kommer
   kramar

   Radera
 4. Haha! Det var då en snygg flodhäst! /Anniina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, ett ovanligt tjusigt exemplar!

   Radera