17 apr. 2012

Time for shape up!

Även om jag inte är så aktiv här just nu hinner jag hitta lite inspiration i blogglandia emellanåt. Just nu är det Josanne, vilket jobb hon gjort,och Shapeup appen som faktiskt gett mig inspiration att ta tag i de där sista retliga kilona. Jag gillar ju tabeller, diagram och resultat så jag tror att den lilla appen kommer bli en bra kompis i telefonen.

Kostmässigt har jag fortsatt med LCHF men med en hel del onödiga avsteg som jag är ganska trött på. Motionen har varit näst intill obefintlig de senaste månaderna. Planen för de kommande månaderna blir att röra mig VARJE dag - men allt räknas, promenader, trädgårdsarbete och storstädning är också motion :-)

7,6 kilo vill jag bli av med och 1,2 har jag tappat så 6,4 kvar! Det borde väl gå innan semestern? Till min 40-årsdag hinner det inte bli så stor skillnad men bara känslan av motivation och av att vara på gång gör mig glad.

Överlag försöker jag ta tag i saker i mitt liv som irriterar mig eller jag störs av på något sätt. Den stora utmaningen blir att sluta med snuset - min snutte, min ständiga följeslagare och "bästa" vän.......
Som jag faktiskt inte mår bra av i ärlighetens namn. Så nu är det sagt, jag mår dåligt av att snusa. Och då kanske man kan säga att det är en dålig vän faktiskt? och ett dåligt val att hålla på med det?
Och det stör mig att tillverkaren lyckas hitta på smaker och utseenden på giftet som jag verkligen gillar. Herregud, det är ju giftigt??!!

Någon av er där ute som slutat snusa eller röka och vill komma med tips och pepp?

Ha en fin dag - kram!

2 kommentarer:

  1. Men visst är det skönt att ta tag i saker. Jag gick ner ett par kilo jag med med den där appen, men så glömde jag bort det igen och åt upp mig haha... Dags med nya tag alltså. Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Gått ner 12 kilo med Shape up och kollar runt om det finns fler användare. Landade här! Hälsn Anna

    SvaraRadera